Gratis ESET bijeenkomst Security Management Center (basis)

Gratis bijeenkomsten - Gratis ESET bijeenkomst Security Management Center (basis)

Doelgroep: Duur:
Investering: € 0,00 Delen:

Inleiding

Beveiligt u uw omgeving met ESET-software? Of gebruikt u ESET nog niet, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze beveiligingssoftware? Op 26 november organiseren we een gratis bijeenkomst waar u hoort hoe u ESET-security op afstand beheert en hoe u uw school en/of bestuur beschermt tegen malware met de centrale beheerconsole Security Management Center (ESMC). We behandelen de theorie, maar ook krijgt u demonstraties en oefenen we in een virtuele omgeving.

Doel van de ESET bijeenkomst Security Management

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u  informatie over individuele ESMC-componenten, hun configuratie en gebruik. We behandelen de standaard ESMC Server installatie, de inzet van ESET Management Agents en ook kijken we naar de ESMC web-console. Het doel van de training is om te laten zien hoe u apparaten uit uw omgeving zo effectief mogelijk beschermt.

Resultaten van de ESET bijeenkomst

  • weet u hoe u de ESET security-oplossing sneller en efficiënter centraal kunt organiseren;
  • heeft u goed inzicht in de security situatie van uw netwerk;
  • weet u hoe u gebruik kunt maken van rapportages, voor onder meer de AVG.
  • Maakt u nog geen gebruik van ESET maar wilt u kennismaken met de eenvoud en het gemak van EMSC, ook dan is deze bijeenkomst interessant en bent u zeker welkom op deze gratis bijeenkomst.