Online training op maat: Microsoft Teams voor gebruikers voor gevorderden

Tijdens deze twee uur durende training leer je samen met je collega's hoe je Teams laat uitgroeien tot een volwaardig digitaal klaslokaal.

  • Leer samen met je collega's hoe je Teams laat uitgroeien tot een volwaardig digitaal klaslokaal
  • Ga aan de slag in je eigen Office 365 omgeving
  • Geschikt voor gevorderden

Werken jullie al een tijdje met Teams op school en in de klas? Veel scholen zijn er enthousiast mee begonnen. Er worden vergaderingen georganiseerd en samengewerkt met de leerlingen. Wil je nu een stap verder met je hele team en wil je de stap maken van eenvoudige lesopdrachten uitdelen naar het geven van gestructureerde interactieve instructies via Teams? Dat leer je tijdens onze online training voor gevorderden. 

Tijdens deze twee uur durende training zien leerkrachten, LB’ers en schooldirecteuren (maar ook i-coaches of bovenschoolse ICT-coördinatoren) hoe je Teams laat uitgroeien tot een volwaardig digitaal klaslokaal. We gaan aan de slag in jullie eigen Office 365 omgeving zodat het vertrouwd en herkenbaar is voor elke deelnemer.

Het doel van deze online training voor je hele bestuur of stichting

Het doel van deze training is om in één keer alle gebruikers van Teams te leren hoe je in Teams de didactiek naar voren kunt brengen. Een echt online-leslokaal was iets voor de toekomst, maar nu kan dit ineens heel dichtbij komen. Uiteraard behandelen we vragen. En omdat dit een maatwerk training is, kunnen we de training invullen zoals jullie dat willen. 

Resultaten van deze training Teams op locatie

Aan het einde van de sessie kent Teams voor de deelnemers geen geheimen meer. Ze kunnen nu, maar ook als de scholen weer open zijn, gebruikmaken van de kennis die je nodig hebt om moeiteloos om te schakelen naar een online leslokaal.  

In het kort

  • Duur
  • Niveau Gevorderd
  • Kosten € 1.250,00
Bekijk trainingsdata

Waar en wanneer kan ik deze training volgen?

Deze training geven we op verschillende momenten, de data vind je hiernaast. Ben je op zoek naar een training die meer op maat is voor je organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Geen training beschikbaar op dit moment