Gratis webinar: 21e eeuwse vaardigheden stimuleren met Adobe

Adobe staat vaak bekend om geavanceerde (en soms complexe) programma’s zoals Photoshop en Premiere Pro. Maar de software biedt nog veel meer, zoals het prachtige aanbod van Adobe Creative Cloud Express!

  • Ga aan de slag met Adobe Spark
  • Stimuleer 21e eeuwse vaardigheden in de klas
Met Adobe Creative Cloud Express maken jonge kinderen heel gemakkelijk digitale video’s, webpagina’s of andere ontwerpen op een browser of smartphone. Hierbij worden belangrijke 21e eeuwse vaardigheden zoals mediawijsheid en samenwerken gestimuleerd. Het aanbod van mobiele, online en desktopsapplicaties is super handig om op heel veel niveaus met de leerlingen aan de slag te gaan. 

In dit webinar van Sander Kats zie je in een vogelvlucht wat Adobe Creative Cloud Express jouw klas te bieden heeft. Zo gaan we aan de slag met zowel foto als video. Ook wordt de relatie getoond met de online opslagmogelijkheden en andere applicaties van Adobe, zodat het gemaakte werk bewaard en beschikbaar blijft en zo hergebruikt of verbeterd kan worden.

In het kort

  • Volgende training 22 juni van 14:30 tot 15:15 uur
  • Duur 45 minuten
  • Niveau Basis
  • Kosten € 0,00
Bekijk trainingsdata

Waar en wanneer kan ik deze training volgen?

Deze training geven we op verschillende momenten, de data vind je hiernaast. Ben je op zoek naar een training die meer op maat is voor je organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Datum en Locaties

22 juni 2022
van 14:30 tot 15:15 uur
Inschrijven