Trainingen deze maand

September 2020

Trainingen deze maand banner v2 

APS IT-diensten biedt verschillende trainingen die ervoor zorgen dat je optimaal gebruikmaakt van je licenties. Zo geven we basistrainingen en masterclasses voor Microsoft 365 beheerders en verzorgen we trainingen over Adobe, Minecraft en Microsoft Teams. Op deze pagina vind je een overzicht van de trainingen, evenementen en webinars van deze maand.

Endpoint Manager (voorheen Intune)

8 september 2020
Om je wegwijs te maken in Endpoint Manager hebben wij de basistraining Intune ontwikkeld. Tijdens deze training Endpoint Manager leer je in één dag wat de cloud-versie van Endpoint Manager en Endpoint Manager for Education voor jouw onderwijsinstelling te bieden hebben en welke vaardigheden je voor beheer nodig hebt. 

Meer informatie button

Lijn

Gevorderdentraining - Microsoft 365 Identity Management

22 september 2020
Identity & Acces Management (IAM) is hét startpunt en de kern van een goed beveiligde cloudomgeving. Met IAM regel je de rollen en rechten van gebruikers. Het doel van de training is dat je als beheerder leert hoe je op veilige en duurzame wijze Identity & Acces Management inricht voor je omgeving. 

Lijn

Webinar - Update van de nieuwe ontwikkelingen in Microsoft 365

22 september 2020
In de Microsoft omgeving vind je regelmatig nieuwe functionaliteiten en updates. Het is soms lastig om al deze ontwikkelingen bij te houden. Daarom hebben wij bekeken welke functionaliteiten en updates interessant zijn voor het basisonderwijs en hoe deze jouw organisatie verder kunnen helpen.

Lijn

Training: Direct aan de slag - Flow, Forms en SharePoint

23 september 2020
Scholen en schoolbesturen slaan vaak documenten op in SharePoint. Microsoft 365 heeft verschillende toepassingen die het afhandelen van document- en informatiestromen in SharePoint eenvoudig kunnen automatiseren. Het gaat om Flow in combinatie met Forms en SharePoint. Zo bespaar je tijd en wordt document management minder foutgevoelig.

Tijdens de training heb je de tijd om in je eigen omgeving drie concrete toepassingen uit te werken.


Lijn

Basistraining Powershell Microsoft 365

24 september 2020
Het doel van deze training is om kennis te maken met Powershell zodat je weet hoe je het kunt laten samenwerken met Microsoft 365. Je leert de basale mogelijkheden voor beheer en rapportages om vervolgens tijd te besparen in je dagelijkse werk. 

Lijn

Online basistraining samenwerken en lesgeven met Teams voor leerkrachten

30 september 2020
Steeds meer scholen werken met Teams. Zowel voor de samenwerking tussen collega’s als met leerlingen. Tijdens deze training leer je hoe je Teams als leerkracht gestructureerd inzet, welke mogelijkheden Teams biedt in de klas en welke etiquette goed zijn om te onthouden.