Webinar

Gratis webinar: Gebruikmaken van multifactor authenticatie (MFA)

De term MFA (multifactor authenticatie) komt regelmatig voorbij en heeft alles te maken met het controleren van de authenticiteit van een gebruiker op meer dan één manier. Super belangrijk en eigenlijk onmisbaar wanneer je het hackers moeilijk wilt maken. Op 21 februari vertelt Maurits Knoppert je welke mogelijkheden er zijn bij het inrichten van MFA en welke vragen je hierbij vooraf moet stellen.

Wat komt er deze bijeenkomst aan bod?

 • Aan de slag met MFA: een onmisbaar onderdeel van beveiliging
 • Leer welke mogelijkheden er zijn bij het inrichten van MFA
Zonder MFA is alleen een gebruikersnaam in combinatie met een wachtwoord genoeg om in te loggen. Mét MFA voeg je er een extra factor aan toe, waardoor het veel lastiger is om een account binnen te komen. Inloggen is zo een stuk veiliger, want hackers hebben minder snel toegang tot het account.

MFA moet eigenlijk de eerste stap zijn van je beveiliging. Maar: je moet het wel goed inregelen! Tijdens het inrichten van MFA kun je verschillende keuzes maken. Maak je bijvoorbeeld binnen de school wel of geen gebruik van multifactor authenticatie of maak je juist het verschil tussen beheerde of onbeheerde apparaten?

Tijdens dit webinar bespreekt trainer en consultant Maurits Knoppert de diverse keuzes en staat hij stil bij de aandachtspunten wanneer je MFA al helemaal hebt ingericht.

Webinar in het kort

 • Volgende webinar
  dinsdag 21 februari
 • Duur
  van 15.30 tot 16.15 uur
 • Niveau
  Basis
 • Prijs
  Gratis

Aanmelden

Schrijf je in - Gratis webinar: Gebruikmaken van multifactor authenticatie (MFA)

 1. 21 februari 2023

  van 15.30 tot 16.15 uur Online

Waar en wanneer kan ik deze bijeenkomst volgen?

Links zie je waar en wanneer de bijeenkomst plaatsvindt. Volg je liever samen met je school of bestuur een op maat gemaakte training over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op voor een training op maat.