OneNote in uw regio

Wilt u kosteloos kennismaken met OneNote? Wij zijn binnenkort bij u in de regio, waar wij u in één dagdeel alle mogelijkheden laten zien die OneNote u kan bieden.

De training ziet er als volgt uit:
Aan de hand van een hand-out met daarin de ‘looproute’ gaat u direct zelf hands-on aan de slag. U krijgt vóór de pauze een beeld van OneNote, hoe dit zich verhoudt met Office 365, wat het precies is en wat u ermee kan. Na de pauze wordt het programma toegespitst op het gebruik van OneNote in de klas. Wat kunnen leerlingen ermee en waarom wordt het steeds vaker gebruikt in de school?

We hebben plaats voor maximaal 16 deelnemers, en daarom is de deelname wel gratis, maar niet vrijblijvend*. Om zoveel mogelijk verschillende scholen gebruik te laten maken van dit unieke aanbod, kunnen er maximaal twee deelnemers per school zich aanmelden.  Tevens is deze training enkel bedoeld voor medewerkers in het primair onderwijs. 

Praktische informatie

Locaties, data en tijden
Binnenkort vindt u hier meer informatie over data en tijden

Benodigdheden voor de training
Het is belangrijk dat u zelf een laptop meeneemt om op te werken.

Kosten
Gratis, inschrijven wel verplicht in verband met zaalruimte en catering. U krijgt tijdens de training lesmateriaal mee naar huis.

Registerleraar 
Deze kennismakingstraining is goed voor 4 RU.

* Tot 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kunt u kosteloos annuleren, daarna brengen we €40,- catering- en administratiekosten in rekening.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze manager trainingen, Carmen van der Aa.  
Via 030 2856 870 of c.vanderaa@apsitdiensten.nl

Dummy
Het was een interessante OneNote-instructie. Zeker ook door de ruimte om te praten over onderwijs.
Ben Hagenberg, leerkracht groep 7, ICT-coördinator en bovenschools ICT-coördinator.
OneNoteinEdu

Klik op de afbeelding hiernaast voor een demovideo.
U kunt uw papieren notitieblokken, huiswerkopdrachten etc. vervangen voor uw OneNote notitieblok. OneNote zit standaard in elk Microsoft Office pakket. Met OneNote kunt u makkelijk en geordend aantekeningen, lesmateriaal en opdrachten bij elkaar houden. Zowel voor persoonlijk gebruik, als voor gebruik in de klas en binnen het team. OneNote is een ideaal hulpmiddel voor, tijdens en na de les. Voeg eenvoudig koppelingen, afbeeldingen en geluidsopnamen toe en deel deze eenvoudig.

OneNote Class Notebook is speciaal voor het onderwijs ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om een klas notebook te maken, met daarin vier onderdelen:

1: een gezamenlijk deel, waarin leerlingen en de leerkracht(en) samenwerken
2: een deel waarin alleen de leerkracht informatie of opdrachten kan plaatsen, die leerlingen kunnen zien. Leerlingen kunnen deze opdrachten opslaan in hun gedeelde notitieblok
3: een gedeelde notitieblok van de leerling, iedere leerling heeft een eigendeel in dit gezamenlijke notitieblok, dat alleen te zien is door de leerkracht en de leerling
4: een deel dat alleen toegankelijk is voor leerkrachten.