Papierloos vergaderen

Groen vergaderen! 
Kom 1 juni a.s. naar de gratis workshop ‘effectief en papierloos vergaderen’
Iedereen die regelmatig vergadert, weet dat er bergen papier en aanzienlijke hoeveelheden inkt doorheen gaan. Dat kan een stuk milieubewuster. Met iBabs worden de stapels documenten teruggebracht tot een tablet. iBabs is een simpele app die uw vergaderingen eenvoudiger, inhoudelijker en milieubewuster maakt. Het enige wat u nodig heeft, is een tablet of laptop en internet.

Voordelen van iBabs
- Milieubewust
- Eenvoudig in gebruik
- Tijdbesparend
- Veilig

Zelf meemaken hoe iBabs werkt? 
Op 1 juni 2017 organiseren wij, in samenwerking met iBabs en SLBdiensten, een gratis workshop 'effectief en papierloos vergaderen'. U bent van harte welkom!

Waar en wanneer? 
Datum: donderdag 1 juni 2017
Tijd: 09:45 - 13:00 uur, inclusief lunch
Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
Deelname is gratis.

Voor wie?
Voor u en uw collega's die regelmatig vergaderen en daardoor weten dat er bergen papier en tijd doorheen gaan. Wij juichen het van harte toe als u deze workshop kenbaar maakt bij uw directiesecretariaat. Zij zijn ook van harte welkom.

Dit zijn wij

Erkend belangenbehartiger voor 98% van het primair onderwijs

  • Biedt voordelige licenties en programmatuur
  • Legt verbindingen tussen ICT en praktijk
  • Levert advies op maat

Office 365

Office 365 for Education is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda's, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling.

Schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT producten kunnen bestellen.

Privacy goed geregeld!

De Wet Bescherming Persoonsgegevens maakt u als tekenbevoegde verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van alle leerling- en medewerkersgegevens.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Spreekt deze vorm van ondersteuning u aan? Neem dan contact met ons op:

APS IT-diensten is een door het onderwijs erkend belangenbehartiger op het gebied van ICT voor het primair onderwijs. Dat zijn we geworden dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd dienstenaanbod.

In 1994 stopte de overheid met de ICT -invoeringsprojecten in het onderwijs. Vanaf dat moment moesten scholen zonder hulp van de overheid hun ICT- beheer en -onderhoud inrichten. Scholen ontdekten al snel dat het zelf aanschaffen van nieuwe software een erg kostbare zaak was. APS IT-diensten is vanuit dit oogpunt in 1994 opgericht als intermediair tussen de softwarebranche en het primair onderwijs, om op grote schaal te kunnen inkopen en daarmee hoge kortingen te krijgen. Hierdoor hoefden scholen of schoolbesturen niet meer zelf met een reseller of leverancier te onderhandelen en dat leverde tijdwinst en forse kostenbesparingen op.

Omdat er ook behoefte bleek aan ondersteuning bij het maken van de juiste ICT-keuzes en effectieve en efficiëntie implementatie van ICT, hebben wij in de loop der jaren onze dienstverlening uitgebreid. Ook voor training, advies, studiereizen en consultancy op maat bent u bij APS IT-diensten aan het juiste adres.