Trainingen op maat

Naast onze trainingen op basis van open inschrijving, bieden wij ook trainingen op maat aan. Hierbij wordt de training gegeven op elke gewenste locatie, op de wijze die het beste past bij u en uw collega’s.

Loopt u ergens tegenaan of wilt u met het team een specifieke training volgen? Wij kunnen u helpen! Onze trainers hebben al veel onderwijsorganisaties naar een hoger plan getild. Hun expertise op diverse gebieden, zorgt ervoor dat er een stukje deskundigheidsbevordering gerealiseerd wordt voor u en uw collega’s op alle ICT-gerelateerde vragen.

De mogelijkheden
Deze trainingen zijn maatwerk en daarom zijn de hieronder genoemde voorbeelden slechts een greep uit ons aanbod:

- OneNote in de klas;
- Basiskennis van Office 365;
- Privacy trainingen voor ICT’ers en bestuurders;
- 3D printen in de klas.

Samen met u bespreken we uw leerwensen, zodat we een echte maatwerk training kunnen aanbieden die past bij uw behoefte. U zult ervaren dat het geleerde direct zijn vruchten afwerpt in de praktijk!

Data, locatie en kosten
Op aanvraag en in overleg.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan via Carmen van der Aa, c.vanderaa@apsitdiensten.nl.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met onze manager trainingen en studiereizen, Carmen van der Aa.  
Via 030 2856 870 of c.vanderaa@apsitdiensten.nl

Carmen van der Aa

Office 365

Office 365 for Education is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda's, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling.

Schoolspot

Schoolspot is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT producten kunnen bestellen.

Privacy goed geregeld!

De Wet Bescherming Persoonsgegevens maakt u als tekenbevoegde verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van alle leerling- en medewerkersgegevens.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Spreekt deze vorm van ondersteuning u aan? Neem dan contact met ons op: