Licentie

Impero Wellbeing - 3 jaar

Internetveiligheid voor scholen, met behulp van trefwoorddetectie.

  • Begrijp trends en waarschuwingssignalen
  • Identificeer kwetsbare leerlingen
  • Trefwoorddetectie om leerlingen online te beschermen

Trefwoorddetectie om leerlingen online te beschermen

De veiligheid van leerlingen is van fundamenteel belang. Naarmate leerlingen meer tijd online doorbrengen om te leren, neemt de kans op een nare ervaring op het internet toe. Impero Wellbeing biedt scholen een extra niveau van internetveiligheid met krachtige tools voor trefwoorddetectie om vroege waarschuwingssignalen van schadelijk online gedrag vast te leggen en te identificeren. Online goksites kunnen bijvoorbeeld worden geblokkeerd.

Identificeer kwetsbare studenten

De bibliotheek met trefwoorden van Impero Wellbeing bevat tienduizenden zoekwoorden om studenten te identificeren die online zoeken naar schadelijke inhoud zoals zelfmoord, geestelijke gezondheid, eetstoornissen, (cyber)pesten of een ander gevoelig onderwerp.

De internetveiligheidssoftware detecteert deze zoekwoorden in realtime en legt ze vast ter beoordeling door de leerkracht. Zo kan, indien nodig, vroegtijdig worden ingegrepen.

Trends en waarschuwingssignalen

Internetveiligheid voor scholen is een continu proces en problemen beperken zich zelden tot één enkele student. Impero Wellbeing biedt krachtige visuele rapportages om ervoor te zorgen dat medewerkers volledig inzicht hebben in belangrijke gebeurtenissen en trends.

Medewerkers kunnen gedetailleerde rapportages op student-, klas- of school gebruiken om te analyseren hoe ze de leerlingen kunnen beschermen.

Een overzicht van de problemen van leerlingen

Met Impero Wellbeing kunnen medewerkers leerlingen, die extra begeleiding nodig hebben, identificeren en prioriteren. Het op machtigingen gebaseerde systeem beveiligt de data en geeft geautoriseerde medewerkers de mogelijkheid om rapportages te maken.

Meer informatie?

Bekijk hiervoor ook de brochure over Impero Wellbeing.

In het kort

  • Aanbieder
    Impero