Home

Schoolspot: korting op ICT voor thuisgebruik!

Wil je een software-pakket, antivirusprogramma of denk je aan een nieuwe laptop? Via schoolspot krijg je als leerkracht of ouder hoge onderwijskorting op heel veel ICT-producten!

Let op: sinds kort (de)activeren wij de gebruikers, dat betekent dat schoolspotbeheer is vervallen.

De voordelen van schoolspot op een rijtje

  • software (en veel meer) voor thuis met speciale onderwijskorting;
  • altijd de nieuwste versies;
  • downloads meteen beschikbaar;
  • geen verzendkosten;
  • in samenwerking met bijna alle (speciaal) basisscholen in Nederland.

Wat voor producten kan ik bestellen?

Via schoolspot bestel je bijvoorbeeld software zoals Adobe Creative Cloud (€19,75 per jaar als jouw school een overeenkomst heeft) of McAfee Total Protection (€16,50). Ook vind je er laptops of handige gadgets.

Hoe bestel ik via schoolspot?

  1. Maak een account aan als medewerker of leerling. Dit is gratis, maar let op: schoolspot checkt na je aanmelding wel of je verbonden bent aan de school die je opgeeft. 
  2. Na de registratie ontvang je een e-mail met je inloggegevens. Je bent nu klaar om te bestellen!
  3. Ga naar de schoolspot webwinkel. Binnen een paar stappen bepaal je wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en waar de bestelling geleverd mag worden. Let op: de prijs die je ziet vóór het inloggen, is de prijs die geldt voor leerlingen. Het kan zijn dat de prijs voor medewerkers na het inloggen afwijkt. Dit is afhankelijk van de licenties die jouw school afneemt van APS IT-diensten.  
  4. Bij een softwarebestelling ontvang je direct een linkje om de software te downloaden.

Meer informatie over de bestelprocedure vind je op deze pagina. Kom je er niet helemaal uit? De klantenservice staat altijd klaar om je verder te helpen. 

Waarom krijg ik onderwijskorting?

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers en leerlingen thuis ook voordelig gebruik kunnen maken van legale software en goede hardware zoals laptops. In de gunstige overeenkomsten die we afsluiten met leveranciers zit daarom vaak ook het recht voor thuisgebruik. Doordat jouw school vaak de overeenkomsten (inclusief het recht voor thuisgebruik) al helemaal of gedeeltelijk heeft betaald, ontvang je flinke onderwijskorting via schoolspot!

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl