Home

Over Schoolspot

Wil je een Offfice pakket, een antivirusprogramma of denk je er juist aan om een nieuwe laptop te gaan kopen? Op schoolspot.nl kun je kiezen uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Apple, Lenovo, McAfee, Microsoft, Norton en specifieke educatieve softwareleveranciers.

De voordelen van schoolspot.nl op een rijtje:

  • software (en veel meer) met speciale onderwijskorting;
  • altijd de nieuwste versies;
  • downloads meteen beschikbaar;
  • geen verzendkosten;
  • in samenwerking met bijna alle (speciaal) basisscholen in Nederland.

Bestellen

In de webwinkel bestel je gemakkelijk, met korting tot wel 90%, het product dat je nodig hebt. Je kan eenvoudig een account aanmaken waarmee je een bestelling kan plaatsen. Bij een software bestelling ontvang je direct een linkje om de software te downloaden. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat altijd klaar om je verder te helpen. 

Nieuwsgierig wat schoolspot jou kan bieden? Neem dan een kijkje in de webshop!

Onderwijskorting

APS IT-diensten vindt het belangrijk dat medewerkers en leerlingen thuis ook voordelig gebruik kunnen maken van legale software en goede hardware.  In de gunstige overeenkomsten die we afsluiten met de leveranciers zit daarom veelal ook het recht voor thuisgebruik. Doordat je school vaak dus al de overeenkomsten inclusief het recht voor thuisgebruik helemaal of gedeeltelijk heeft betaald, ontvang je flinke onderwijskorting via schoolspot.