Licentie

Zivver Ultimate

Dit is de Ultimate variant van Zivver voor een klein aantal gebruikers.

  • Bescherm de persoonsgegevens van je leerlingen of medewerkers
  • Deel gevoelige informatie op een veilige manier
  • Dit is de Ultimate variant voor een klein aantal gebruikers

Zivver voor een klein aantal gebruikers

Zivver is een mailoplossing die zekerheid biedt dat data binnen je onderwijsorganisatie veilig wordt verstuurd. Het product biedt diverse mogelijkheden die je helpen om persoonsgegevens en andere informatie te beschermen.

Het product Zivver veilig communiceren schaf je aan voor minimaal de helft van je medewerkers. Wil je licenties bestellen voor een kleiner aantal gebruikers? Dan is Zivver – klein aantal gebruikers misschien wel iets voor jou. Zivver Ultimate is een van de varianten.

Soms is het goedkoper om wél Zivver veilig communiceren aan te schaffen voor (meer dan) de helft van je medewerkers. Wil je weten wat voor jouw onderwijsinstelling goedkoper is? Gebruik de omslagberekening en/of bereken het zelf via de prijsberekening onderaan de pagina.

Waarom kiezen voor Zivver Ultimate?

We bieden drie varianten voor een klein aantal gebruikers aan: Zivver StarterZivver Professional en Zivver Ultimate. In deze tabel vind je de precieze verschillen tussen de drie varianten en de 'reguliere' licentie voor Zivver veilig communiceren.

In het kort

  • Aanbieder
    Zivver