Licentie

Zivver conversatiestarter

Met de conversatiestarter is het mogelijk om mensen zonder Zivver-account (bezoekers van je website bijvoorbeeld) een veilig bericht te laten versturen naar je organisatie.

  • Laat websitebezoekers veilig een bericht versturen
  • Maak een button op je website voor een veilige conversatie
  • Zorg voor een veilige e-mailverbinding

Hoe werkt de conversatiestarter?

Met de conversatiestarter sturen externen buiten je onderwijsorganisatie zelf een veilig bericht via Zivver.

Je kunt een unieke URL en HTML-code als knop op je website toevoegen, of de link delen via de e-mail (bijvoorbeeld in de handtekening). Klikt de bezoeker of ontvanger hierop? Dan opent er een pagina in de Zivver webapp. Vervolgens ontvangt hij of zij een notificatiebericht. Zo weet je zeker dat de gebruiker de eigenaar is van het opgegeven e-mailadres.

Wanneer de bezoeker op de link in het notificatiebericht klikt, opent er een veilig bericht. Daar kan de bezoeker een tekst typen, een bijlage toevoegen en deze veilig verzenden.

Zivver biedt twee soorten conversatiestarters:

  • De gerichte conversatiestarter: ontvangers sturen een veilig bericht naar een specifieke ontvanger binnen je organisatie, denk aan offertes, klachten of meldingen.
  • De open conversatiestarter: ontvangers bepalen zelf naar welk e-mailadres binnen je organisatie zij een veilig bericht sturen.

Veelgestelde vragen

Je moet de conversatiestarter bestellen voor alle medewerkers met een Zivver licentie. Vul bij aantal medewerkers het aantal Zivver gebruikers in. Je betaalt een vast bedrag per jaar plus een bedrag per medewerker.

In het kort

  • Aanbieder
    Zivver