Agenda

Webinar - Arcserve

Met Arcserve Cloud Back-up voor Office 365 maak je een veilige back-up van je data op een andere locatie in de cloud en word je tegelijkertijd beschermd tegen cyberaanvallen door anti-ransomware technologie en de bewezen beveiliging van Sophos. Tijdens het webinar op 25 november leer je hoe je deze software kunt inzetten bij jou op school. 

Security informatiebijeenkomst 2020

Dit najaar organiseren we een informatiebijeenkomst waar onze experts Maurits en Jan vertellen over diverse beveiligingsmogelijkheden met onder andere Microsoft 365. Verder komen ZIVVER en de benodigde beleidsinstellingen rondom het delen en gebruiken van bestanden aan bod.

Na de bijeenkomst weet je hoe je als onderwijsinstelling een balans kunt vinden tussen beveiliging, privacy waarborging, toegankelijkheid en gebruiksgemak. 

Webinar - Update van de nieuwe ontwikkelingen in Microsoft 365

In de Microsoft omgeving vind je regelmatig nieuwe functionaliteiten en updates. Het is soms lastig om al deze ontwikkelingen bij te houden. Daarom hebben wij bekeken welke functionaliteiten en updates interessant zijn voor het basisonderwijs en hoe deze jouw organisatie verder kunnen helpen.

Professionaliseringsdag 2020

Op 9 december organiseren we de online editie van de Professionaliseringsdag voor ICT’ers en leerkrachten. Dit voorjaar maakte het onderwijs noodgedwongen een enorme digitale ontwikkeling door. ICT kan het basisonderwijs nóg verder vooruithelpen door het samen op de juiste wijze in te zetten.

Endpoint Manager (voorheen Intune)

Om je wegwijs te maken in Endpoint Manager (voorheen Intune) hebben wij de basistraining Intune ontwikkeld. Tijdens deze training Endpoint Manager (voorheen Intune) leer je in één dag wat de cloud-versie van Endpoint Manager en Endpoint Manager for Education voor jouw onderwijsinstelling te bieden hebben en welke vaardigheden je voor beheer nodig hebt. 

 

Bootcamp Microsoft 365 beveiligen

Het doel van de training is dat je leert hoe je je Microsoft 365 omgeving zo veilig mogelijk inricht. Zo zorg je ervoor dat je interne data (bijvoorbeeld opgeslagen in SharePoint, Teams, Exchange en OneDrive) goed beveiligd is tegen ongewenste toegang of een datalek.

Gevorderdentraining Microsoft 365 dashboards – Krijg meer inzicht in je omgeving

Door gebruik te maken van dashboards krijg je je beter inzicht in je omgeving. Het doel van deze training is om je te laten zien hoe je verschillende dashboards gebruikt voor het dagelijks beheer van je omgeving en hoe je hierdoor het gebruik van Microsoft 365 in je organisatie veiliger en productiever maakt.

Basistraining Microsoft 365 beheren

Het doel van deze training is om jou als beheerder de handvatten te geven die je nodig hebt tijdens de inrichting en beheer van je Microsoft 365 omgeving. Je leert de basis kennen en kunt bij thuiskomst aan de slag voor je eigen onderwijsorganisatie.

Basistraining: 21e-eeuwse vaardigheden met Adobe

Tijdens deze hands-on training bekijken we hoe Adobe programma’s het onderwijs kunnen verrijken. We laten u zien hoe Adobe kan helpen om 21e-eeuwse vaardigheden bij leerlingen te stimuleren en verbeteren.

Basistraining Powershell Microsoft 365

Het doel van deze training is om je kennis te laten maken met Powershell zodat je weet hoe je het kunt laten samenwerken met Microsoft 365.