Home

APS IT-diensten peilt!

Regelmatig worden wij benaderd door softwareleveranciers die hun oplossing(en) via APS IT-diensten beschikbaar willen stellen aan het Nederlandse onderwijs. Als belangenbehartiger voor het primair onderwijs onderzoeken wij of er voldoende belangstelling is om een samenwerking aan te gaan.

Met ons product- en dienstenaanbod willen wij zo goed mogelijk aansluiten op de ICT-behoeften van het basis- en speciaal onderwijs. Om die doelstelling verder vorm te geven introduceren we 'APS IT-diensten peilt'. We kunnen aan de hand van jouw input het beste beoordelen of er interesse is en zo ja, onder welke (prijs)voorwaarden. Om die reden is het bij de voorverkenning van groot belang zoveel mogelijk deelnemers te betrekken die ons van waardevolle informatie kunnen voorzien.

Via 'APS IT-diensten peilt' horen we graag jouw mening over vernieuwing en uitbreiding van ons productportfolio. Hoe meer reacties we krijgen, des te beter we een aanbod kunnen realiseren dat past bij jullie wensen en eisen. Jouw mening telt, of het nu gaat om een verkenning voor een nieuwe overeenkomst of het deelnemen in een pilot voor een nieuwe oplossing. Doe mee en meld je hier aan! 

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl