Home

APS IT-diensten peilt: jouw mening telt!

Regelmatig worden wij benaderd door leveranciers die hun oplossing via ons beschikbaar willen stellen aan het basis- en speciaal onderwijs. Via APS IT-diensten peilt geef je jouw waardevolle mening over deze oplossingen. Zo kunnen wij een aanbod realiseren dat goed past bij jullie eisen en wensen!

Als onderwijsinstelling heb je allerlei wensen en behoeften op het gebied van ICT. Van goede beveiliging (denk aan back-up, veilig mailen of wachtwoordbeheer) tot aan de juiste software in het klaslokaal (zoals hulpmiddelen voor digitale geletterdheid). Wij willen dat jullie goed gebruik kunnen maken van oplossingen die aansluiten op deze behoeften. En we passen ons product- en dienstenaanbod daar graag op aan. 

Aan de hand van jouw input kunnen wij het beste beoordelen of er interesse is in bepaalde oplossingen en of een specifiek product geschikt is voor het basis- en speciaal onderwijs. Via APS IT-diensten peilt geef je jouw waardevolle mening!

Wat is APS IT-diensten peilt?

APS IT-diensten peilt is een onderdeel van de voorverkenning bij een mogelijke nieuwe oplossing in onze webwinkel. Tijdens deze voorverkenning bepalen we of het product relevant is voor het basis- en speciaal onderwijs. 

Wanneer je meedoet met APS IT-diensten peilt, sturen we jou een korte vragenlijst over de oplossing. Denk aan: Heb je interesse in de oplossing? Welk bedrag ben je (maximaal) bereid te betalen voor de oplossing? 

Aan de hand van deze input beoordelen wij of er interesse is in de oplossing en zo ja, onder welke (prijs)voorwaarden. Jouw mening is daarom ontzettend waardevol.  Hoe meer reacties we krijgen, des te beter we een aanbod kunnen realiseren dat past bij jullie wensen en eisen!

Doe mee met APS IT-diensten peilt 

Zodra je je aanmeldt, voegen we je toe aan de groep en ontvang je eens in de zoveel tijd een link naar een vragenlijst over een mogelijk nieuw product. 

Doe mee en geef jouw waardevolle mening


Zelf suggesties voor een product of oplossing?

Werken jullie met een oplossing die nog niet beschikbaar is in onze webwinkel en wil je andere scholen hier ook van laten profiteren? Of heb je een ander interessant product ontdekt? Wij zijn heel benieuwd! Aarzel niet om al je suggesties en idee├źn met ons te delen via dit formulier.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl