Ondersteuning & advies

Maak kennis met onze schooladviseurs

Ken jij onze schooladviseurs Carmen van der Aa, Charles Hunfeld en Jessica Heller al? Zij maken deel uit van de afdeling Schooladvies en stellen zich graag voor!

Wat doet de afdeling Schooladvies?

Al bijna 30 jaar is APS IT-diensten een vertrouwd gezicht binnen educatieland. We bieden een breed portfolio met oplossingen die helpen om efficiënter en effectiever te werken. De ICT-omgevingen worden steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat je als onderwijsinstelling onafhankelijk advies krijgt én kan sparren met een partij die dat doet vanuit het belang voor het (speciaal) basisonderwijs. Welke oplossing heeft een toegevoegde waarde voor jouw specifieke school, stichting of bestuur? Onze afdeling Schooladvies gaat hierover graag met in je gesprek.

Schooladviseur Carmen: ''Verbinden is het sleutelwoord''

Carmen: ''Mijn functie als schooladviseur past mij als een handschoen. Ik ben veel onderweg en ik rijd door heel het land om schoolbesturen te bezoeken. Tijdens zo’n gesprek kijken we samen welke ICT-gerelateerde onderwerpen er spelen, wat de ambities zijn voor de toekomst en wat APS IT-diensten kan doen om daarin te ondersteunen. Juist dan merk ik dat wij er niet alleen zijn vóór de scholen, maar juist ook dóór de scholen! Ervaringen, oplossingen en ideeën die ik elders heb gehoord, kan ik delen. Op die manier ontstaat er een gevoel dat niet iedereen zelf het wiel hoeft uit te vinden. En dat men met collega’s in contact komt om te sparren over onderwerpen waar veel scholen mee te maken hebben. Kortom: verbinden is het sleutelwoord en dat is waar ik het allemaal voor doe.

Vind je het leuk als ik een keer langskom? Neem dan gerust contact met me op! Dat kan via c.vanderaa@apsitdiensten.nl.''


Een dag uit het leven van schooladviseur Carmen


Schooladviseur Charles: ''Samen vinden we een oplossing die bij jullie past''

Charles: ''Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als contract- en productmanager bij APS IT-diensten zag ik een uitgelezen kans om onderdeel te worden van de afdeling Schooladvies. Een afdeling die zich vooral richt op het onderhouden en intensiveren van de contacten met scholen, stichtingen en besturen. Ik houd me met name bezig met de praktische kant van ICT-middelen en -diensten. Heb je een vraag met betrekking tot ICT-gerelateerde oplossingen en diensten? Dan sta ik klaar om je daarbij te ondersteunen. Ik luister naar jullie behoeften en vraag verder door. Zo proberen we samen tot de kern te komen én vinden we een oplossing die bij jullie past. Daarbij maken we gebruik van ons groeiende aanbod. Een aanbod dat constant in beweging is om aan te sluiten op de behoeften vanuit het primair- en speciaal onderwijs. 

De rol die ik vervul als adviseur is een dankbare. Dat komt omdat voor mij altijd meespeelt hoe ik, en wij als APS IT-diensten, een steentje kunnen bijdragen aan verbeteringen in het onderwijs. Dat uiteindelijk ten goede komt aan onze leerlingen en leerkrachten. Ik help jullie graag verder! Of het nu gaat om vraagstukken over back-up, digitaal ondertekenen, beveiliging of 21e eeuwse vaardigheden; het gesprek ga ik altijd aan! Je kunt contact met me opnemen via c.hunfeld@apsitdiensten.nl.''

Schooladviseur Jessica

Binnenkort stelt Jessica zich aan je voor!

Neem contact op met de schooladviseurs

Heb je een ICT-uitdaging en wil je daarover sparren? Neem dan gerust contact op met Carmen (c.vanderaa@apsitdiensten.nl), Charles (c.hunfeld@apsitdiensten.nl) of Jessica (j.heller@apsitdiensten.nl).

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl