Licentieoverzicht

APK

Met de Microsoft 365 APK controleer je of de onderwijsomgeving goed en veilig is ingericht.

  • Laat onze consultant bij je langskomen om de tenant te controleren
  • De omgeving wordt op verschillende punten nagelopen
  • Krijg uitgebreid advies waarmee je zelf aan de slag kan

Wil jij weten of je Microsoft tenant goed en veilig is ingericht? Dan is de Microsoft APK iets voor jou! Een van onze consultants loopt tijdens een gezamenlijke werksessie de omgeving na op verschillende punten. Daarbij krijg je advies over bepaalde instellingen en doet de expert mogelijk al een aanpassing.

Je ontvangt na afloop een overzicht met alle besproken punten. Hierin staat het advies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan en lees je welke aanpassingen er al zijn gedaan tijdens de werksessie. Daarnaast zie je per punt de URL’s waar je de zaken terugvindt in de omgeving.

De consultant loopt de omgeving na op de onderstaande punten:

Ervaring Lucas Onderwijs met de Microsoft 365 APK

Lucas Onderwijs: ''We hebben nu een duidelijker beeld van de onderwerpen waar voldoende en onvoldoende kennis over aanwezig is.'' Lees het ervaringsverhaal van Lucas Onderwijs met de Microsoft 365 APK.

Vragen of meer informatie

Weet je nog niet zeker of de Microsoft 365 APK iets voor jullie is en wil je graag meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt de informatie ook downloaden en doorsturen. Ben je ge├»nteresseerd in de Microsoft 365 APK maar is jullie organisatie geen klant bij APS IT-diensten? Meld de organisatie dan bij ons aan via het registratieformulier.


Je kunt de volgende producten bestellen: