Licentieoverzicht

G DATA Endpoint Protection Business + MailSecurity + Backup per school (t/m 999 nodes)

Met G DATA Endpoint Protection zorg je voor complete beveiliging van netwerken van elke grootte. Deze Business-oplossing is uitgebreid met de modules Mail Security en Client Backup.

  • Bescherm je netwerk met Mail security
  • Complete beveiliging je netwerk
  • Gemakkelijk beheren vanuit 1 punt

Endpoint Protection Business

Endpoint Protection Business biedt complete beveiliging voor netwerken t/m 999 werkstations. Naast de modules Antivirus, Firewall en Anti-spam beschikt dit pakket over een:

  • PolicyManager waarmee je het gebruik van internet, programma‘s en apparaten zoals USB-sticks kunt bijhouden;
  • Client Back-up waarmee je gegevens eenvoudig beschermt door regelmatig en automatisch een back-up te maken;
  • MailSecurity waarmee je e-mails scant op malware om deze nog voor het bereiken van de ontvanger te verwijderen.

Wil je meer weten over de functionaliteiten en de mogelijkheden die Endpoint Protection Business biedt? Klik dan hier voor meer productinformatie >>

Mobiele beveiliging 

Naast het beveiligen van de pc’s biedt G DATA CyberDefense je de gratis mogelijkheid om je mobiele apparaten gratis te beveiligen tegen alle nieuwe en bestaande vormen van malware.

Alle mobiele apparaten die zakelijk worden gebruikt (zowel iOS als Android) kunnen door de beheerder in het overzicht worden gezet. De IT-beheerder kan toestellen blokkeren of wissen bij verlies of diefstal. Ook kan hij zien of toestellen up-to-date zijn.

Uitlevering licenties

Na het plaatsen van je bestelling bij APS IT-diensten sturen wij deze door naar de leverancier. Van de leverancier ontvang je de software en eventuele activatiecodes binnen 1 tot 3 werkdagen per e-mail.

Wil je een aanvraag doen voor meer dan 1000 PC’s/werkstations? Stuur dan een e-mail naar info@apsitdiensten.nl en wij helpen je graag verder.


Je kunt de volgende producten bestellen: