Licentieoverzicht

Cybersecurity Assessment

Creëer met Holm Security inzicht in je cybersecurity en zorg dat hackers buiten de deur blijven.

  • Afgestemd op het (basis)onderwijs
  • Ontvang advies van een Cybersecurity expert
  • Scan je omgeving eenvoudig en effectief

Hebben jullie als onderwijsinstelling al duidelijk inzicht in cybersecurity? En hoe veilig is de gevoelige data? Met een cybersecurity assessment brengt Holm Security dit in kaart.

Met de resultaten begrijp je beter wat voor risico`s er zich bevinden in de IT omgeving van je onderwijsinstelling en kun je door middel van het advies van de Cyber Security Experts van Holm Security logische vervolgstappen maken.

In de praktijk zal er een digitale scan van de IT-omgeving worden gemaakt, door alle aan het internet gekoppelde systemen (IP-adressen) en websites te analyseren. Omdat er wereldwijd, elke dag, nieuwe risico’s worden ontdekt, scant Holm Security de IT-omgeving meerdere malen per jaar om geen van deze risico’s over het hoofd te zien.

 

In dit webinar laat Holm Security je graag zien hoe je met behulp van systematische veiligheidsscans hackers buiten de deur laat.

Hieronder bestel je de Cybersecurity Assessment Basis of Uitgebreid. Wil je aanvullende diensten afnemen van Holm Security, denk aan maandelijkse rapportages en uitgebreide ondersteuning of een training over phishing en bewustzijn? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je over de mogelijkheden.


Je kunt de volgende producten bestellen:

Sorry! Er zijn geen resultaten gevonden

Controleer je filters, probeer een andere zoekterm of navigeer naar een van onze pagina's om te ontdekken wat APS te bieden heeft.