Licentie

Proeflicentie - Microsoft 365 A5 (full) - GRATIS)

Probeer één of meerdere A5 producten voor 30 dagen uit en kijk of de producten voldoen aan jullie wensen.

  • Alle A5 producten uitproberen
  • 30 dagen op proef
  • 25 A5-licenties

Voordat je een product daadwerkelijk aanschaft, kan het handig zijn om het eerst uit te proberen. Wil je aan de slag met Microsoft 365 A5? Maak dan gebruik van de proeflicentie voor de volledige Suite Microsoft 365 A5.  Het is hiervoor vereist dat je een Microsoft 365 tenant hebt om de proeflicentie te bestellen en gebruiken. Je krijgt 25 proeflicenties en de proefversie is 1 maand (30 dagen) geldig.

Met de proeflicentie kun je alle producten uit A5 uitproberen. Ook als je slechts één product wilt proberen, schaf je het volledige pakket aan.

Bestellen als Global Admin

Om de proeflicentie te bestellen, kan een Global Admin binnen de Microsoft 365 tenant de volgende URL openen.

(Je kunt deze voor zowel medewerkers als leerlingen aanschaffen)  

Doorloop vervolgens de bestelstappen. Geef tijdens deze bestelprocedure geen creditcardgegevens op. Bekijk eventueel deze handleiding voor meer informatie hierover.

In gebruik nemen

Is de bestelling afgerond, dan kun je de licenties direct toewijzen aan maximaal 25 gebruikers. Houd er rekening mee dat deze na 30 dagen verlopen en je hier melding van krijgt. Wil je na deze periode gebruik blijven maken van de producten? Plaats dan een bestelling voor de volledige Microsoft 365 A5 step-up in onze webwinkel. Hierop ontvang je onderwijskorting.

Preview en proeflicentie versie

Voor sommige producten bestaan ook preview versies. Dit zijn versies van (vaak) nieuwe producten die nog niet officieel gelanceerd zijn maar die wel uitgeprobeerd kunnen worden. Deze kunnen bugs bevatten. Tijdens deze preview kun je input leveren om het product te verbeteren. In enkele gevallen wordt na een preview zelfs besloten het product (voorlopig nog) niet uit te brengen. Ook heb je geen SLA’s op een preview versie. Een preview versie is daadwerkelijk iets anders dan een proeflicentie. 

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Basispakket Microsoft (incl. M365 A3 voor medewerkers)

Offerte of meer informatie aanvragen

Meer informatie over Proeflicentie - Microsoft 365 A5 (full) - GRATIS) aanvragen

Aanvragen

Hulp nodig?

Neem dan gerust contact op met onze Servicedesk. We staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar!