Licentie

Entra ID P2 (voorheen: Azure AD Premium Plan 2)

Azure Active Directory Premium Plan 2 biedt extra identiteitsbeveiliging en Privileged Identity Management. Dit is de upgrade voor Azure AD Premium Plan 1 voor medewerkers.

  • Betreft de upgrade
  • Bevat Privileged Identity Management
  • Extra identiteitsbeveiliging

Wat houdt Azure Active Directory Premium Plan 2 in?

Met Azure Active Directory Premium Plan 2 beoordeel je de toegang van je gebruikers, zodat veiligheid van je data gegarandeerd is. Ook kun je automatisch identiteiten beschermen zodat de risico’s op bedreigingen flink beperkt worden. Je ontvangt in plan 2 bovenop alle functionaliteiten van Azure AD Premium Plan 1 (uit de cloudbundel) tevens Identity Protection en Privileged Identity Management.

Dit product maakt ook onderdeel uit van de volgende bundels: Enterprise Mobility + Security A5, Microsoft 365 A5 Security en Microsoft 365 A5. 

Overige upgrade opties

Er zijn nog meer upgrade-mogelijkheden. De verschillende varianten zie je op deze pagina in onze webwinkel.

Licentie voor medewerkers en leerlingen

Voor deze licentie betaal je per medewerker jaarlijks licentiekosten en voor leerlingen geldt er een gratis student use benefit, als je de licentie voor alle medewerkers afgesloten hebt (minimaal het aantal dat je bij de jaarregistratie hebt opgegeven). Heb je minder medewerkers gelicentieerd? Dan is het mogelijk de licentie tegen betaling voor leerlingen af te nemen. Neem in dat geval contact met ons op.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Basispakket Microsoft (incl. M365 A3 voor medewerkers)