Licentie

Azure Information Protection Premium Plan 2

Azure Information Protection bevat geautomatiseerde classificatie, classificatie op basis van aanbevelingen, labeling en beveiliging.

  • Betreft de uitbreiding van Plan 1
  • Beveilig je gegevens
  • Omvat op beleid gebaseerde regels

Functionaliteiten van Azure Information Protection (AIP) Premium Plan 2

Deze upgrade, Plan 2, vormt een uitbreiding op Azure Information Protection Premium P1. Met dit plan kun je voorwaarden configureren voor automatische en aanbevolen classificatie. Ook stel je labels in om vooraf geconfigureerde S/MIME-beveiliging in Outlook toe te passen. Daarnaast houdt het overmatig delen van informatie in Outlook onder controle (waarschuwen, goedkeuren of e-mails blokkeren).

Dit product maakt onderdeel uit van de volgende bundels:Enterprise Mobility + Security A5, Microsoft 365 A5 Compliance en Microsoft 365 A5. 

Overige upgrade opties

Er zijn nog meer upgrade-mogelijkheden.

Licentie voor medewerkers en leerlingen

Voor deze licentie betaal je per medewerker jaarlijks licentiekosten. Voor leerlingen bestaat er geen student use benefit. Wil je deze licentie voor leerlingen hebben, dan schaf je deze los aan. Voor leerlingen staat deze betaalde variant (nog) niet online. Wanneer je deze wilt aanschaffen, neem dan contact met ons op. 

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Basispakket Microsoft (incl. M365 A3 voor medewerkers)