Licentie

Intune Suite

Gebruiken jullie Intune vanuit een A3-licentie? Met de Intune Suite haal je nog meer uit deze oplossing!

 • Meer mogelijkheden voor eindpuntbeheer en beveiliging
 • Beveiligde helpdeskverbinding
 • Beheer van speciale apparaten

Toepassingen binnen de Intune Suite

De Intune Suite biedt geavanceerde mogelijkheden voor eindpuntbeheer en beveiliging. Deze mogelijkheden zijn geïntegreerd met Microsoft 365 en Microsoft Security op verschillende eindpuntplatforms, voor zowel cloud- als on-premise co-beheerde apparaten.

De extra toepassingen binnen de Intune Suite zijn:

 • Geavanceerde eindpuntanalyse
  Begrijp hoe gebruikers hun apparaat ervaren, onderneem actie en verbeter de ervaringen. Lees meer over geavanceerde eindpuntanalyse.
   
 • Endpoint Privilege Management
  Zorg voor minimale bevoegdheden bij gebruikers, terwijl ze nog wel steeds de toegestane taken kunnen doen om productief te blijven. Lees meer over Endpoint Privilege Management.
   
 • Microsoft Tunnel voor Mobile Application Management
  Laat gebruikers hun eigen Android- of iOS-apparaat (BYOD) gebruiken, dat niet is ingeschreven bij Intune. Zij krijgen beveiligde toegang tot bronnen van de organisatie, zonder dat ze de IT-afdeling de controle over het apparaat hoeven te verlenen. Dat gaat met behulp van onder andere Single Sign-on en voorwaardelijke toegang. Lees meer over Microsoft Tunnel voor Mobile Application Management.

Toepassingen los afnemen of als Intune Plan 2?

Dat kan! In deze tabel zie je welke mogelijkheden je hebt. Deze toepassingen staan nu niet in onze webwinkel, maar kunnen wij wel leveren. Als je interesse hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Lees meer informatie over de Intune Suite op de website van Microsoft of in deze blog. En bekijk ook alle verzamelde pagina’s en artikelen rondom de Intune Suite.