Licentie

Visio Professional - On-premises

Met Microsoft Visio Pro (per gebruiker) sluit je een licentie af voor een aantal gebruikers.

  • Deze licentie sluit je af per gebruiker
  • Maak professioneel ogende diagrammen
  • Werk met een eenvoudige wizard

De functies en mogelijkheden van Visio

Met Visio maak je professioneel ogende diagrammen die je vervolgens gemakkelijk aanpast met de effecten en thema's. Gebruik de eenvoudige wizard om je organigram te maken en gegevens te importeren uit Microsoft Excel, Microsoft Exchange of Microsoft Office 365. Ook kun je afbeeldingen importeren uit je Exchange-directory of uit afzonderlijke bestanden. Of voeg opmerkingen toe aan een diagram. Dit kan zowel in Visio als in je browser met Visio Services (hiervoor heb je SharePoint Server of SharePoint Online nodig).

Dit is een aanvullend product, om deze licentie te mogen afsluiten, dien je ook in het bezit te zijn van het basispakket van Microsoft. Je sluit de licentie af op basis van je fte en bovenop je Microsoft-basispakket.

Versie werkt niet samen met Office 365 ProPlus en Office 2019

Deze versie werkt niet samen met Office 365 ProPlus en Office 2019. Office 365 ProPlus en Office 2019 installeer je via een click-to-run principe. Visio en Project 2016 (downloads) werken daarentegen via Windows installer. Dit werkt helaas niet samen. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je de Office programma’s via Office 365 hebt, raden wij je aan de Online varianten van Visio en Project te bestellen en niet de 2016 on premise versies: Visio Online Plan 2 en/of Project Online Professional.

Microsoft Online voorwaarden

Hier kun je de Microsoft Online Services Terms bekijken. Onder het kopje Online Services Terms (OST) klik je op Language en kies voor Dutch en klik vervolgens op download. Je hebt dan altijd de laatste versie van het document. Dit document wordt maandelijks ge-update. Voor eerdere versies klik je op de archived versions, kies je de taal en klik je op Download.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaarPlaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Visio Professional - Multi Download