Licentieoverzicht

Synaxion Schooldashboard

Het Synaxion Schooldashboard biedt een volledig ingericht dashboardsysteem dat inzicht biedt in bijvoorbeeld leeropbrengsten, CITO-scores of ziekteverzuim binnen je onderwijsinstelling.

  • Helpt inzicht te krijgen in belangrijke informatie, zoals leeropbrengsten of begroting
  • Koppelt informatie vanuit administratieve en financiële systemen voor analyses en rapportages
  • Synaxion zorgt voor de technische en functionele implementatie van het dashboard

Als onderwijsinstelling gebruik je verschillende systemen, denk aan leerlingvolgsystemen zoals ParnasSys of IEP, maar ook oplossingen als AFAS, CITO en financiële systemen. De data in deze systemen is ontzettend belangrijk voor de bedrijfsvoering van je onderwijsinstelling. Door gebruik te maken van het Synaxion Schooldashboard heb je de mogelijkheid verschillende systemen te koppelen. Het resultaat geeft je volledige rapportages en analyses die dienen als integraal instrument voor onderwijskwaliteit, bedrijfsvoering en financiën.

Het Schooldashboard

Het Schooldashboard toont in één oogopslag de informatie die voor je instelling belangrijk is, waarmee je onderbouwde beslissingen kunt nemen. Deze volledig ingerichte rapportageomgeving (die gebruikmaakt van Power BI) voorziet je van alle relevante KPI’s, dashboards en kant-en-klare definities. Het helpt je te voldoen aan landelijke normen, maar ondersteunt je ook bij het slim inzetten van data naar waardevolle en relevante informatie.

Het biedt een koppeling tussen alle gebruikte systemen, waardoor je overzicht houdt en een slag in efficiënte en kwaliteit kunt slaan. Ook is het belangrijk voor het versterken van je Governance en je accountability.


Voor meer informatie over het Schooldashboard van Synaxion, bekijk deze pagina.  

De licentie en implementatie van Synaxion Schooldashboard

Deze bestuurslicentie omvat niet het gebruiksrecht voor Microsoft Power BI Professional of de benodigde Azure-diensten.

Synaxion verzorgt de technische en functionele implementatie van Schooldashboard. De data-specialisten zijn bekend met de systemen binnen het onderwijs en zij zorgen ervoor dat de data op een gestructureerde wijze wordt klaargezet. Dit kan zowel in de cloud als on-premise. Ook adviseert Synaxion over de implementatie met Power BI in combinatie met het Azure platform. Het voordeel hiervan is de integratiemogelijkheid met Microsoft 365.

Meer over de licentie en implementatie van het Synaxion Schooldashboard lees je in onze handleiding.


Je kunt de volgende producten bestellen: