Over ons

Geschiedenis

In 1994 startte APS IT-diensten daarom met het aanbieden van licentieovereenkomsten aan scholen. Samen met SURFdiensten (tegenwoordig SURF) en SLBdiensten onderhandelden we namens het hele onderwijs met leveranciers, waardoor het mogelijk werd om tegen gunstige voorwaarden software aan te bieden. Zo hebben we scholen veel geld bespaard.

Van 300 scholen naar bijna het hele onderwijs 

Door de standaardisatie en het toegankelijk maken van technologie hebben we een positieve bijdrage geleverd aan de digitalisering van het onderwijs. We begonnen klein, met drie leveranciers: WordPerfect, Microsoft en Novell. Nu zijn dat er meer dan 50. We leverden licenties aan zo’n 300 basisscholen in het eerste contract; nu maken bijna alle scholen in het basis- en speciaal onderwijs gebruik van onze diensten.  

Studiereizen, trainingen en consultancy 

Om scholen het maximale uit de technologie te laten halen, hebben we na een paar jaar ondersteunende dienstverlening geïntroduceerd. Zo bieden we ook vandaag nog informatiebijeenkomsten en studiereizen aan ter inspiratie. Ook geven we training ter bevordering van de vaardigheden van ICT-ers en leerkrachten en bieden we advies op maat. Na 25 jaar het vertrouwen te hebben gekregen van scholen en leveranciers, werken we er hard aan dit ook de komende 25 jaar waar te maken.  

tijdlijn

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl