Over ons

Wie zijn wij?

De digitalisering in het onderwijs zal de komende jaren een vlucht nemen. Continu zijn we bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening om scholen in de toenemende digitalisering te ondersteunen. Iedere dag brengt weer nieuwe mogelijkheden. Je krijgt volop kansen om je talenten te ontwikkelen en daarmee verder te groeien.

We ondersteunen bijna alle (speciaal) basisscholen en besturen in Nederland. Alles wat wij doen op het gebied van ICT is in het belang van de scholen. Hiermee hebben we de afgelopen 25 jaar vertrouwen en een duurzame relatie ontwikkeld.

Werken bij APS IT-diensten

Bij APS IT-diensten werk je in modern kantoor, in een plezierige en dynamische omgeving met betrokken collega’s. Er is veel aandacht voor de gezondheid van medewerkers. Zo hebben we verstelbare bureaus, corona-spatschermen, klimaatregeling en bel-kabines zodat je altijd rustig kunt bellen. Verder bieden wij:

  • een prettige en informele werkomgeving; 
  • ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van persoonlijke ambities;
  • marktconform salaris met reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • korte lijntjes;
  • goede balans tussen werk en privé;
  • collega’s die altijd voor je klaar staan!

Vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen vacatures.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er op dit moment geen vacature open die bij je aansluit? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar info@apsitdiensten.nl! Laat ons weten wie je bent, wat je ambities en wensen zijn. Vergeet niet je CV mee te sturen. Je ontvangt altijd een reactie. Succes!

Het team

MennoMenno

Michael Michael

Jeslyn Jeslyn

 Marvin

JanJan

Miranda

Charles

Ellen

Melanie

Petra Petra

Marianne

Theo

Isabelle

Rowin

Nienke Nienke

Carmen

Kim

Ruben

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl