De digitalisering in het onderwijs zal de komende jaren een vlucht nemen. Continu zijn we bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening om scholen in de toenemende digitalisering te ondersteunen. Iedere dag brengt weer nieuwe mogelijkheden. Je krijgt volop kansen om je talenten te ontwikkelen en daarmee verder te groeien.

We ondersteunen bijna alle (speciaal) basisscholen en besturen in Nederland. Alles wat wij doen op het gebied van ICT is in het belang van de scholen. Hiermee hebben we de afgelopen 25 jaar vertrouwen en een duurzame relatie ontwikkeld.

Werken bij APS IT-diensten

Bij APS IT-diensten werk je in modern kantoor, in een plezierige en dynamische omgeving met betrokken collega’s. Er is veel aandacht voor de gezondheid van medewerkers. Zo hebben we verstelbare bureaus, corona-spatschermen, klimaatregeling en bel-kabines zodat je altijd rustig kunt bellen. Verder bieden wij:

  • een prettige en informele werkomgeving; 
  • ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van persoonlijke ambities;
  • marktconform salaris met reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • korte lijntjes;
  • goede balans tussen werk en privé;
  • collega’s die altijd voor je klaar staan!

Vacatures

We hebben momenteel geen vacatures.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er op dit moment geen vacature open die bij je aansluit?  Stuur dan gerust een open sollicitatie naar info@apsitdiensten.nl! Laat ons weten wie je bent, wat je ambities en wensen zijn. Vergeet niet je CV mee te sturen. Je ontvangt altijd een reactie. Succes!

Menno

Jan Bakker

Jan

Petra

Nienke

Michael

Miranda

Marianne

Carmen

Carmen

Jeslyn

Charles

Charles

Theo

Kim

Marvin

Ellen

Isabelle

Isabelle

Ruben