Trainingen en bijeenkomsten

Interactieve spelelementen toevoegen aan je les met Lumio

Ben jij op zoek naar optimale betrokkenheid in je groep? Wil je alle leerlingen goed laten meedoen met de les en zicht krijgen op hun niveau? Kinderen spelenderwijs laten oefenen met oude en nieuwe stof? Het kan allemaal met Lumio!

Dit is een programma waarmee je interactieve elementen toevoegt aan de les. Lumio bestaat uit verschillende formats die je helemaal zelf invult. Ook kun je elementen en spelletjes toevoegen aan je eigen bestaande lessen of presentaties. Tijdens deze sessie neemt Joyce je mee in de mogelijkheden binnen Lumio, maar laat zij ook praktisch zien hoe jij zelf aan de slag kunt gaan! 

Disclaimer: de informatie in dit webinar is actueel tijdens het moment van opname. Aan de inhoud van de webinars kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer over Lumio

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl