Trainingen en bijeenkomsten

IPON 2024 – de meest innovatieve onderwijsbeurs!

Op 28 en 29 februari 2024 vindt er in de Jaarbeurs in Utrecht weer een gloednieuwe editie van IPON plaats. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers en relevante thema’s die jou en je school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering. Wij zijn ook aanwezig!

Op de beursvloer vind je meer dan 170 exposanten met oplossingen binnen allerlei thema’s: van digitale leermiddelen en onderwijstools tot informatiemanagement-systemen. Wij zijn uiteraard ook aanwezig, met een eigen stand en theater.

Registreer je nu

De inschrijving is geopend! Registreer je alvast gratis via dit formulier

Volg praktijkgerichte sessies in Theater 5

In Theater 5 verzorgen onze trainers, consultants, collega-ICT’ers en leveranciers allerlei inspirerende presentaties over onderwerpen zoals AI, back-up, veilig mailen, digitale geletterdheid en veel meer!

Filter de sessies in het registratieformulier op locatie en kies voor Theater 5 om onze sessies te zien. In het tijdschema lees je de omschrijvingen. Ook daar kun je alle sessies filteren op Theater 5.

Plan een adviesgesprek met schooladviseur of consultant

Wil jij met een van onze schooladviseurs of consultants sparren over actuele ontwikkelingen, vraagstukken of bepaalde ICT-oplossingen? Op IPON kun je met hen in gesprek gaan! Plan jouw adviesgesprek alvast (navigeer via de pijltjes naar 28 of 29 februari). Heb je voorkeur voor een gesprek Charles, Carmen, Jan of Maurits? Geef dit dan aan in de notities. Wij doen ons best om dit te realiseren.

Let op: zorg ervoor dat je je ook op de website van IPON hebt geregistreerd.

Volg een live demo in onze stand

Kom langs bij onze stand en volg (een van) de live demo's:

Do 29 feb om 14.30 uur - Kennismaken met MijnRapportfolio
Wil je leerlingen actief laten bijdragen aan hun ontwikkeling en ouders daar ook goed bij betrekken? Tijdens deze demo zie hoe je met MijnRapportfolio de complete (talent)ontwikkeling in beeld brengt en de dynamiek tussen ouder, leerkracht en kind versterkt.

Wo 28 feb om 14.30 uur - Werkdruk verlagen met Microsoft 365
Leer tijdens deze demo hoe jij en je collega’s meer structuur en rust kunnen ervaren met Outlook, OneNote, Planner en To-Do. Door deze hulpmiddelen goed te gebruiken, krijg je meer grip op je taken.

Bekijk de aftermovie van IPON 2022

Ben je nieuwsgierig wat je kunt verwachten? Kijk dan de onderstaande video voor een sfeerimpressie.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl