Trainingen en bijeenkomsten

Verbinding, expressie en leren ondersteunen met Microsoft Reflect

Hoe voelen jouw leerlingen zich vandaag? Zitten zij lekker in hun vel? De app Reflect in Teams biedt een veilige omgeving waarmee je hier meer inzicht in krijgt. Met behulp van emotiewoorden proberen leerlingen hun gevoelens te benoemen en met jou te delen.

Hoe voelen jouw leerlingen zich vandaag? Zitten zij lekker in hun vel? De app Reflect in Teams biedt een veilige omgeving waarmee je hier meer inzicht in krijgt. Met behulp van emotiewoorden proberen leerlingen hun gevoelens te benoemen en met jou te delen. Het Gevoelsmonster maakt deze reflectie nog leuker. Dit vriendelijke monster helpt hen bij het kiezen van een emotie. En op die manier ook bij het opbouwen van de emotionele woordenschat. De app biedt ook mogelijkheden om het mentale welzijn te verbeteren, zoals ademhalingsoefeningen. Maak tijdens deze sessie kennis met alle mogelijkheden van Reflect! 

Disclaimer: de informatie in dit webinar is actueel tijdens het moment van opname. Aan de inhoud van de webinars kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl