Home

Enterprise Mobile Security

Met EM+S beveilig je de toegang tot jouw (cloud)applicaties, apparaten (Windows, Android, Mac OS en iOS) en data. Het zorgt ervoor dat onbevoegden geen toegang tot je gegevens hebben en dat je als medewerker veilig kan werken, ook op privé apparaten. Met EM+S heeft een beheerder alle gereedschappen in handen om data, applicaties en apparaten goed te beveiligen.

Kortom: EM+S zorgt voor een veilige verbindingen tussen gebruikers, apparaten, apps en gegevens. 

EM+S helpt je te voldoen aan de eisen van de AVG, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring. 

Onderdelen Enterprise Mobility + Security (EM+S): 

Advanced Threat Analytics  

Advanced Threat Analytics (ATA) is een on-premise product dat beschermt tegen geavanceerde, gerichte cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit. Abnormaal gedrag wordt door ATA gedetecteerd met gedragsanalyses. Vervolgens wordt Machine Learning gebruikt om verdachte activiteiten of gedrag van gebruikers en apparaten in je netwerk te herkennen 

Azure Active Directory Premium P1 

AADP is het identiteits- en toegangsbeheersysteem van Microsoft. Het is de basis van je informatiebeveiliging en privacybeleid. Azure Active Directory is de cloud-variant van je klassieke Active Directory. Met deze versie beschik je over een Single Sign On (SSO), waardoor gebruikers in staat zijn éénmalig in te loggen op applicaties door ‘onder-water-verificatie’ van gebruikers. Het bevat MFA (een extra beveiligingslaag tegen login-fraude) en SelfService password reset. AADP werkt bovendien goed samen met bekende toepassingen zoals ParnasSys en Entree van Kennisnet. 

Azure Information Protection Plan P1 

Classificeer, volg, bescherm en versleutel je gegevens in de Cloud, ongeacht waar deze zich bevinden. 

Zo is het mogelijk om documenten die beveiligd zijn met AIP te traceren en eventueel terug te trekken. Daarnaast is het een optie om documenten te voorzien van classificatie-labels zoals standaard, persoonlijk, vertrouwelijk en zeer vertrouwelijk. Ook kun je een document het label ‘intern’ te geven, zodat enkel interne medewerkers het bestand kunnen openen. Kortom: men kan de toegang tot documenten ontzegd worden op basis van hun rechten. De technologie die dit allemaal mogelijk maakt is Azure Rights Management. 
 

Cloud App Security Discovery 

Het dashboard maakt de huidige status van jouw netwerkbeveiliging inzichtelijk. Hier kun je het Cloudgebruik in je organisatie detecteren, met inbegrip van schaduw-IT-rapportage en beheer- en risicoanalyses. 

Intune A direct  

Met Windows Intune A Direct beheer je alle apparaten binnen het schoolnetwerk (ook privé apparaten van medewerkers en leerlingen*) via de cloud of via je bestaande lokale System Center Configuration Manager.  

 
In één overzicht zie je alle apparaten en kun je deze beheren door beveiligings- en beleidsregels in te stellen. Wanneer je gebruikmaakt van Azure Active Directory, dan kun je dit integreren. Medewerkers kunnen een gebruiksklare pc krijgen zonder tussenkomst van een ICT-er. 

 
Wordt een pc gestolen, dan kun je deze op afstand terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Maar ook het forceren van updates op apparaten beheer je hiermee zodat er nooit een beveiligingslek kan ontstaan door een vergeten update. 
 
*Hierbij neem je niet de controle over het gehele apparaat, maar wordt er enkel veilige toegang tot de bedrijfsgegevens gewaarborgd door aan te geven wat wel en niet mag met bedrijfsgegevens. 

Intune for Education 

Intune for Education is een gereduceerde versie van Microsoft Endpoint Manager (voorheen Intune). Deze omgeving is een vereenvoudigde versie van het apparaatbeheer van Windows 10 waar je de belangrijkste configuratie-instellingen voor scholen kunt terugvinden.   

Scholen die een licentie hebben voor Intune for Education hebben ook toegang tot de volledige Endpoint-console. De Education-versie is het meest geschikt voor kleinschalig gebruik. Wil je meer mogelijkheden? Dan is de volledige versie beter geschikt. 

In de volledige versie van Microsoft Endpoint Manager kun je verschillende apparaten beheren en heb je meer opties als het gaat om beleidsinstellingen. Je kan deze omgeving veel meer naar eigen voorkeur inrichten.  

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl