Licentie

Enterprise Mobility + Security (EMS) A5 - Step-up - StudentUseBenefit (GRATIS)

Dit betreft de Enterprise Mobility + Security (EM+S) A5 bundel voor leerlingen. Deze variant mag je alleen aanschaffen wanneer je het product ook voor al je medewerkers hebt afgesloten.

 • Automatische reactie op bedreigingen
 • Betreft de variant voor leerlingen
 • Geavanceerde beveiligingsmogelijkheden

Enterprise Mobility + Security (EM+S) A5 bundel voor leerlingen

Met deze licentie bestel je de EM+S upgrade naar A5 voor je leerlingen als Student Use Benefit. EM+S A5 zorgt voor een nóg geavanceerdere beveiliging van data en de toegang ertoe. Door gebruik te maken van EM+S kunnen je gebruikers data op een veilige manier benaderen. Deze upgrade-licentie neemt een beheerder tijd uit handen door automatisch te reageren op bedreigingen en aanvallen zoals phishing en Zero-Day Malware. 

Functionaliteiten van de EM+S A5 bundel

 • Automatische identiteitsbeveiliging zorgt ervoor dat een gebruiker direct geblokkeerd wordt zodra er ingelogd wordt vanuit verschillende landen. Met Microsoft 365 A3 moet een beheerder dit handmatig doen aan de hand van analyses. Met de A5-licentie gebeurt dit automatisch.
 • Met Microsoft Cloud App Security kun je onveilige apps weren en bijhouden welke apps gebruikt worden door medewerkers. 
 • Je ontvangt beveiligingsmogelijkheden zoals het afdwingen van een goedkeuring voor specifieke bewerkingen door beheerders. Dit is mogelijk via de Privileged Access Management (PAM)
 • Customer Lockbox zorgt dat servicebewerkingen alleen uitgevoerd kunnen worden met je uitdrukkelijke toestemming. 
 • Ook bevat deze licentie de Customer Key, waarmee je een coderingslaag kunt toevoegen aan je data met je eigen sleutels.
 • Kortom: met EM+S A5 bescherm je je data op het hoogst haalbare niveau. Bovendien zorgt het voor veel tijdswinst op het gebied van beheer.

Student Use benefit

Dit betreft een Student Use benefit. Dat houdt in dat je leerlingen kosteloos gebruik mogen maken wanneer je de licentie organisatiebreed voor je medewerkers hebt afgesloten. Dit aantal moet gelijk zijn aan het aantal uit de aantallenregistratie. Hiervoor vindt een check plaats voordat we de licentie bij Microsoft bestellen. Heb je minder medewerkers gelicentieerd? Dan is het mogelijk deze licentie tegen betaling voor leerlingen af te nemen. Neem in dat geval contact met ons op.

Overige upgrade opties

Er zijn nog meer upgrade-mogelijkheden. Heb je hulp nodig? Onze ServiceDesk kan je hierin adviseren.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

Met Microsoft 365 A5 upgrade je de A3 licenties van medewerkers naar A5 licenties. Dit kan voor iedere medewerker die een A3 licentie heeft, maar ook voor een kleiner deel van je organisatie.

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

 • Aanbieder
  Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Enterprise Mobility + Security (EMS) A5 - Step-up