Implementatie & beheer

Bij de implementatie van software en het beheer van de ICT-infrastructuur komt veel kijken. Als beheerder is het belangrijk om te weten hoe je het toepasbaar, beheersbaar en veilig kunt realiseren en inrichten om de onderwijsprocessen te waarborgen en continueren. Wij ondersteunen je hier graag bij. Zo geven wij je diverse tips, praktische handleidingen en organiseren we verschillende webinars en trainingen.

Bekijk handige beheertips

Informatiebeveiliging

Steeds vaker horen we in het nieuws over ransomware aanvallen, ook in het Nederlandse onderwijs. Dreigingen zoals hacks, DDoS aanvallen, phishing en ransomware nemen toe. Een goed doordacht cybersecurity beleid kan hier een antwoord op bieden. Maar hoe doe je dat?

Alles over beveiliging

Back-up

Wat verstaan wij onder een back-up? Een Nederlands woord voor back-up is: reservekopie, de kopie die je gebruikt om het origineel te herstellen na een gebeurtenis met gegevensverlies. Maar hoe kun je dat het beste regelen en met wat zijn de vragen die je jezelf vooraf moet stellen?

Alles over back-up

Microsoft Cloud beheren

De komst van de cloud zorgt er voor dat er steeds meer mogelijk is. Je ziet ook steeds meer verbindingen en integraties komen tussen verschillende leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling tussen ParnasSys en Microsoft 365. Maar hoe werkt dit nu precies en wat kan het voor jou betekenen?

Alles over de cloud

Processen automatiseren

Zie jij ook dat bepaalde werkprocessen niet altijd efficiënt verlopen? We vertellen je wat voor werkprocessen je (laagdrempelig) kunt automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal aanmeld- of ondertekenproces. Zo creëer je tijdwinst voor je medewerkers.

Alles over automatiseren

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl