Licentie

Acronis Cyber Backup Advanced Office 365 - 3 jaar

Acronis Back-up is een gebruiksvriendelijke cloud-naar-cloud oplossing, waarmee je de data van je onderwijsinstelling rechtstreeks back-upt van Microsoft naar de Acronis datacenters.

  • Een gebruiksvriendelijke oplossing
  • Eenvoudige cloud-naar-cloud back-up
  • Bescherming tegen menselijke fouten

Back-up: veilige data in het (speciaal) basisonderwijs

Het is belangrijker dan ooit om een goede back-up mogelijkheid tot je beschikking te hebben. Ook in het (speciaal) basisonderwijs. Want wat als er belangrijke bestanden verloren gaan door bijvoorbeeld een hack of ransomware-aanval? Met een back-up herstel je de originele data. Lees meer over het belang van back-up en bekijk de vergelijking tussen vier back-up oplossingen die wij aanbieden. 

Acronis Cyber Back-up Advanced

Acronis Back-up biedt een volledig beheerde omgeving voor cloud-naar-cloud back-up. Je neemt de oplossing eenvoudig in gebruik en de software is ook makkelijk te onderhouden. Er is geen installatie nodig in de Microsoft- of on-premise omgeving.

Deze externe back-up van Acronis biedt extra bescherming tegen menselijke fouten in de eigen Microsoft omgeving. De back-ups zijn eenvoudig doorzoekbaar en gegevens kunnen per e-mail, bestand, contact, bijlage of document worden teruggezet. Ook biedt Acronis aanvullende mogelijkheden die helpen met het terugzetten van bestanden na een ransomware-aanval.

Acronis maakt het makkelijker om te voldoen aan bewaartermijnen, zoals bijvoorbeeld voor de belastingdienst en de AVG. De Acronis datacenters voldoen aan internationale beveiligingsstandaards. Het transport en de opslag van je gegevens zijn beschermd door sterke versleuteling. Voor extra beveiliging kun je ook multifactor-authenticatie te gebruiken.

Met de Acronis Cloud opslagruimte bestel je opslagruimte voor de back-ups.

Waarom kiezen voor Acronis Back-up?

Met de oplossing van Acronis: 

  • is de omgeving van je onderwijsinstelling beschermd tegen menselijke fouten;
  • bescherm je het transport en de opslag van je gegevens door sterke versleuteling;
  • heb je geen voorbereiding vooraf nodig (zoals een installatie);
  • voldoe je aan bewaartermijnen zoals de AVG.

Het product werkt goed samen met: 

  • Microsoft 365
  • Google Workspace

Welke licenties heb ik precies nodig?

Het licentiemodel van Acronis is gebaseerd op een combinatie van het aantal medewerkers en leerlingen (de gebruikers) én de hoeveelheid dataopslag. Hierdoor bestaat het product uit verschillende varianten: je hebt ook Acronis Cloud opslagruimte nodig.

Kom je er niet uit of wil je liever direct contact met onze afdeling Schooladvies? Stuur dan een mail naar Charles Hunfeld via c.hunfeld@apsitdiensten.nl.