Licentie

Bastion 365 Educatie - veilig mailen

Met Bastion 365 Educatie mail je in jouw onderwijsorganisatie veilig via Microsoft Outlook zoals je het gewend bent. Zonder lastige plug-ins of ander gedoe.

  • Gebruiksvriendelijk, geen training nodig
  • Makkelijk te installeren in en te beheren in Microsoft 365 zonder plug-ins
  • Veilig mailen conform de AVG
Hieronder bestel je de licentie voor Bastion 365 Educatie. Wil je meer informatie? Lees dan meer over (de functionaliteiten) van Bastion 365 Educatie.

 

Veelgestelde vragen

Om het aantal licenties te berekenen, tel je het aantal gebruikers bij elkaar op. De minimum afname is 10 licenties. We adviseren je het aantal benodigde licenties ruim te berekenen en beter nog om alle gebruikers (gerelateerd aan het aantal Microsoft 365 licenties) aan te houden. Wil je meer dan 1000 licenties bestellen? Neem dan contact met ons op via info@apsitdiensten.nl. Bastion 365 zal dan bekijken in hoeverre er maatwerk nodig is.
Wil je meer dan 1000 licenties bestellen? Neem dan contact met ons op via info@apsitdiensten.nl. Bastion 365 zal dan bekijken in hoeverre er maatwerk nodig is.
Ja, Bastion 365 Educatie voldoet hieraan.
Voor elk domein waarmee je veilig wil mailen, moet er een aparte mailrecord worden ingericht. Dit levert extra implementatiewerkzaamheden op. Afhankelijk van de grootte van de inspanningen kunnen hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.
Je licentieert het aantal gebruikers, gedeelde mailboxen (die doorgaans altijd aan gebruikers toegewezen zijn) zijn inbegrepen. Hier hoef je dus geen extra licenties voor aan te schaffen. Wel moet je alle gebruikers die gebruik maken van die gedeelde mailbox een licentie geven.
Ja, dit is mogelijk. Er is een portaal waarin ouders een bericht (met bijlagen) veilig kunnen verzenden naar bijvoorbeeld een medewerker of intern begeleider.
Gedurende de looptijd kun je licenties bijbestellen, tot en met de huidige einddatum. De einddatum verandert dan niet.
Je vindt ondersteuning in de kennisbank van Bastion 365.