Licentie

Protect 365 -Security & Data Security Remediation

Een veilige en gebruiksvriendelijke inrichting van de Microsoft 365-omgeving door ervaren beveiligingsexperts.

  • Strippenkaart van 60 uur
  • Op basis van de resultaten van het Security en/of Data Assessment
  • Beveiligingsexperts met jarenlange ervaring en kennis

Gaan jullie aan de slag met het Security Assessment en/of Data Security Assessment of is deze al voltooid? Cloud Life kan op basis van de resultaten (een deel van) de inrichting voor jullie verzorgen. Dat is handig wanneer jullie niet over alle tijd, kennis of middelen beschikken om de beveiligingsrisico’s aan te pakken. Deze Security & Data Security Remediation is onderdeel van Cloud Life Protect 365, een uitgebreide dienst van Cloud Life.

Waar bestaat de Security & Data Security Remediation uit?

Na de bestelling ontvangen jullie een strippenkaart van 60 uur. Deze uren kunnen jullie inzetten voor de implementatie van beveiligingscomponenten die afwijken van de security baseline of andere projecten en specifieke wensen. Denk aan het instellen van nieuwe systemen, het implementeren van beveiligingsupgrades of het uitvoeren van geautomatiseerde scripts voor data-migratie of configuratie. Dit gaat altijd in overleg.

Inrichting door ervaren experts
De beveiligingsexperts van Cloud Life weten alles van de best practices op het gebied van beveiliging binnen Microsoft 365 en Azure in het onderwijs. Door hun jarenlange ervaring kennen zij de fijne kneepjes van de omgevingen, maar begrijpen zij ook de cruciale nuances van beveiliging. Hierdoor kunnen jullie rekenen op efficiënte, goed geïntegreerde en vooral veilige, moderne werkplekken.

Vragen of meer informatie?

Neem vooral contact met ons op via 030 – 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Cloud Life werkt met een security baseline: gebaseerd op de best practices van Microsoft en ervaringen van implementaties bij vergelijkbare organisaties. De baseline draagt bij aan het voldoen van verschillende normen en wetten. Maar let op: vaak staan in deze normen en wetten ook organisatorische randvoorwaarden waaraan je als organisatie moet voldoen. Cloud Life kan deze verantwoordelijkheid niet overnemen. Dat ligt altijd bij jullie. Wél kan Cloud Life inzichtelijk maken op welke punten de implementatie dient voor een specifieke norm of wet.