Licentie

iBabs

Met iBabs vergader je efficiënter, doelmatiger én milieubewuster. Dit is de licentie voor 2023 tot en met eind mei 2026.

  • iBabs licentie voor 2023 tot en met 2026
  • Plan en voer gestructureerde vergaderingen
  • Handig voor besturen en directie
Hieronder bestel je de iBabs licentie voor 2023 tot en met eind mei 2026. Wil je meer informatie? Lees dan meer over (de functionaliteiten) van iBabs.

 

Veelgestelde vragen

Zowel met iBabs als Teams kun je vergaderingen gemakkelijk inplannen, voeren en documenteren. Teams is prima geschikt voor de wat 'informelere' vergaderingen, bijvoorbeeld wanneer je als collega's of afdeling samenwerkt aan een project of op afstand lesgeeft. Voor bestuurs-, directie- of managementvergaderingen raden we iBabs aan. Deze software biedt de mogelijkheid om een agendastructuur te volgen waarbij je per punt notuleert en documenten toevoegt. Ook kun je besluitenlijsten exporteren naar pdf en doorsturen voor controle. Hierdoor biedt iBabs veel voordelen voor bestuursleden en het secretariaat. De precieze verschillen tussen iBabs en Teams vind je in het vergelijkingsdocument.
Je hebt een licentie nodig voor iedereen die mee wilt doen met de vergaderingen. Dus: voor iedere persoon die iBabs gaat gebruiken.
Zeker! De duur van het contract is naar rato en daardoor afhankelijk van het instapmoment.
Nee, deze modules zitten gratis inbegrepen in de licentie. Let wel op: wanneer je iBabs Dossiers wilt gebruiken, is een eenmalige workshop verplicht.
Hiervoor bestel je de uitbreiding voor iBabs 2023 - 2026.
Kijk hiervoor in het helpcentrum van iBabs of bel naar iBabs via 0229 - 275850.