Licentieoverzicht

iBabs vergadersoftware

iBabs is een app waarmee je efficiënter, doelmatiger én milieubewuster vergadert.

 • Plan en voer gestructureerde vergaderingen
 • Handig voor besturen en directie
 • Makkelijk in gebruik

Efficiënt vergaderen in het onderwijs

Misschien herken je het wel: de vergadering begint, maar niet iedereen heeft alle benodigde documenten al voor zich. De één gaat nog even snel op zoek naar de agenda in een papieren map en de ander graaft nog even door e-mails om de laatste versie van de actiepunten te vinden.

Vergaderen betekent nog veel meer dan alleen een bespreking op zich. Vaak ben je ook tijd kwijt aan de voorbereiding. Denk maar aan het uitzoeken, lezen, bewerken en mailen van documenten (zoals de agenda, notulen en bijlagen). Vind je het fijn om de documenten te printen? Dan kost dat ook papier en geld…

Efficiënt is het niet, zeker wanneer je bestuurder van een stichting bent en veel overleggen bijwoont.
 

Wat is iBabs?

iBabs is een simpele app waarin je alle vergaderingen met bijbehorende documenten op één centrale plek ziet. Jouw eigen agenda wordt direct geüpdatet vanuit het mailprogramma dat jullie gebruiken (bijvoorbeeld Outlook).

Wanneer je op een vergadering klikt, zie je alle benodigde documenten die eventueel ook zijn gekoppeld aan specifieke agendapunten. Zo weet je zeker dat je de juiste versies bij de hand hebt en hoeft niemand tijdens de vergadering nog op zoek te gaan. Daarnaast worden de document automatisch naar PDF omgezet en kun je precies instellen wie het document mag inzien. Ook is het mogelijk om iemand een document te laten ondertekenen of de taakverdeling van een bepaald project op te slaan.

Tijdens de vergadering zet je actiepunten direct bij de juiste naam. De gemaakte afspraken en besluiten zijn altijd terug te lezen. Ook offline!
 

Extra modules inbegrepen

Bestel je de iBabs licentie? Dan krijg je ook toegang tot iBabs Dossiers en iBabs Connect.
 

iBabs Dossiers

Met deze module stuur je documenten voor een vergadering rond en haal je de benodigde handtekeningen op. Willen jullie gebruikmaken van iBabs Dossiers? Dan is het verplicht om de eenmalige workshop te volgen. Lees meer over iBabs Dossiers.
 

iBabs Connect

Met deze module kun je (goed beveiligd) videovergaderen. Super handig, want zo hoef je niet meer te switchen tussen applicaties om de agenda of andere documenten te bekijken. Lees meer over iBabs Connect.
 

Implementatie van iBabs

iBabs ondersteunt je graag bij de implementatie tijdens de workshop Vliegende Start. Deze workshop is verplicht wanneer je voor het eerst een iBabs licentie afsluit.
 

Waarom kiezen voor iBabs?

Met deze oplossing van iBabs:
 • zorg je voor efficiënte en gestructureerde vergaderingen
 • is er minder voorbereidingstijd nodig
 • staan alle vergaderingen en documenten op één plek
 • laat je collega’s of bestuursleden direct documenten ondertekenen
 • voer je videovergaderingen met alle benodigde documenten bij de hand
Tip: lees ook hoe Onderwijsstichting PROOLeiden aan de slag ging met iBabs!

Het product werkt goed samen met:
 • Microsoft (Teams, Outlook, SharePoint)
 • Evidos (voor het elektronisch ondertekenen van documenten)
 • Alle grote mobiele platformen zoals iOS, Android en Windows
 

Meer informatie?

Neem hiervoor contact met ons op. Ook kun je op verzoek demo aanvragen.

Je kunt de volgende producten bestellen: