Licentie

Impero Classroom - 3 jaar

Impero Classroom is een handige tool voor klasmanagement, waarmee je als leerkracht grip houdt op de klas.

  • Houd de klas makkelijk bij de les
  • Maak digitaal leren overal mogelijk
  • Ondersteun elke leerling


Goed nieuws: Impero is ook beschikbaar in het Nederlands! Zo is de software nóg gebruiksvriendelijker voor leerkrachten en beheerders.

Houd je leerlingen bij de les met Impero Classroom

Het internet zit vol afleidingen. Het is dan ook niet gek dat leerlingen hun focus soms kwijt zijn wanneer zij op een eigen apparaat werken. Maar hoe krijg je hen weer terug bij de les? Impero Classroom maakt het gemakkelijk om grip te houden op de klas en om leerlingen gefocust te houden. Als leerkracht kun je in de tool eenvoudig zien welke leerlingen niet aan het werk zijn. Er verschillende opties om hen weer te laten focussen. Zo kun je met Impero Classroom:

  • de toegang tot ongewenste websites blokkeren (dit kan je instellen per les);
  • het scherm van de leerling bevriezen;
  • een persoonlijk berichtje sturen naar de leerling;
  • leerlingen naar een bepaalde website sturen;
  • je scherm delen.

In deze video's krijg je een goed beeld van de opties van Impero Classroom.

Tip: deze opties helpen je ook om een veilige online lesomgeving te bieden én om de lessen aan te passen aan het niveau van de leerling. De omgeving van Impero Classroom focust zich op digitaal leren en het geven van boeiende lessen. Zo verbeter je de prestaties van leerlingen binnen en buiten de klas!

Binnenkort is Impero Classroom beschikbaar in het Nederlands. Ook komt er een nieuwe functionaliteit waarbij leerlingen niet gemonitord kunnen worden buiten het schoolnetwerk. Goed voor de AVG!

Geef overal les met Impero Classroom

Impero Classroom ondersteunt Windows-pc's en laptops, Chromebooks, Macs, iPads en Android-apparaten. Het geavanceerde systeem werkt op iedere locatie, waar je leerlingen zich ook bevinden. Ook ondersteunt het systeem leren op afstand en hybride lesgeven om de continuïteit van het onderwijs te borgen.

Integratie met Microsoft Teams

Impero integreert met Microsoft Teams, wat betekent dat de volledige functionaliteit van de software in je Teams groepen beschikbaar is. De omgeving werkt ook samen met Google Classroom - geïntegreerde klassen/groepen en start Meet calls – en met leerlingadministratiesystemen.

Verschil Impero Classroom en Impero Education Pro

Hebben de leerlingen allemaal een eigen apparaat waarop zij werken met hun Microsoft 365 of Google account? Dan raden we aan om te kiezen voor Impero Classroom. Deze licenties neem je af per gebruiker. De software integreert goed met Microsoft Azure AD en Google Classroom.  

Werken jullie op school met laptopkarren of vaste computers? Dan is Impero Education Pro meer iets voor jullie. Dit is een on-premise product waar verschillende leerlingen na elkaar kunnen inloggen op dezelfde apparaten, met eigen of gedeelde accounts. Je neemt dit product per apparaat af. Deze software is ook handig voor het beheer en onderhoud van de computers.

Meer informatie of vragen?

Bekijk de onderstaande video om een algemene indruk van Impero Classroom te krijgen. Ook in deze brochure vind je meer informatie over de opties. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Je kunt Nederlandse ondertiteling aanzetten bij deze video (ga hiervoor naar de instellingen van de video).

Veelgestelde vragen

Je kunt via info@apsitdiensten.nl eerst een korte online sessie aanvragen met Impero. Tijdens die sessie breng je in kaart wat je precies nodig hebt. Aan de hand daarvan bepaal je samen of Impero Classroom geschikt is voor jouw school of stichting. Vervolgens kan Impero een demo-omgeving aanvragen.
Kijk hiervoor in het ondersteuningsportaal van Impero.
Impero Classroom ondersteunt Windows-pc's en laptops, Chromebooks, Macs, iPads en Android-apparaten. De minimale systeemvereisten vind je op de website van Impero.