Digitaal of hybride lesgeven

Aan de slag met klaslokaalmanagement

Het kan soms lastig zijn om alle leerlingen bij de les te houden, vooral als zij op hun eigen apparaat werken. Digitale hulpmiddelen voor klaslokaalmanagement kunnen je daar goed bij helpen.

Ook wanneer er sprake is van een leerachterstand door de langdurige corona pandemie of wanneer leerlingen juist al verder zijn en extra vrijheid nodig hebben. Met een klaslokaalmanagement toepassing kun je leerlingen op hun eigen tempo door laten ontwikkelen.

Deze digitale hulpmiddelen gaan verder dan de leerplatforms Microsoft Teams of Google Classroom die vandaag de dag veel in de klas worden gebruikt. Dit nieuwe type klaslokaalbeheer is ontwikkeld om de leerervaring te verbeteren door adaptief te leren en het welzijn van elke leerling te ondersteunen. Om er zo voor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om optimaal te presteren en om jou als leerkracht extra ogen en handen te geven, zodat je de leerlingen 1:1 of in groepen kunt begeleiden, ongeacht de locatie of het type apparaat dat ze gebruiken.

In de komende weken zullen we een korte reeks video's aanbieden om je lessen aantrekkelijker en doeltreffender te maken met behulp van de nieuwste digitale technologie voor klasbeheer van Impero.

Hoe kan ik tijd in de les besparen met Digital Classroom Management?

 

Hoe kan ik leerlingen begeleiden die meer aandacht nodig hebben, terwijl ik andere leerlingen de vrijheid geef om te versnellen?

 

Hoe kan ik leerlingen die snel afgeleid zijn, helpen om zich te concentreren op hun taak?

Hoe kunnen docenten het welzijn van hun leerlingen en zichzelf waarborgen en vergroten?

Deze video verschijnt binnenkort online.

Beschik je nog niet over Impero?

In onze webshop vind je de producten Impero Classroom en Impero Education Pro. Wil je Impero eerst eens uitproberen? Vraag dan een gratis demo aan via demo@proapptive-demo.com.

Verschil Impero Classroom en Impero Education Pro

Hebben de leerlingen allemaal een eigen apparaat waarop zij werken met hun Microsoft 365 of Google account? Dan raden we aan om te kiezen voor Impero Classroom. Deze licenties neem je af per gebruiker. De software integreert goed met Microsoft Azure AD en Google Classroom.  

Werken jullie op school met laptopkarren of vaste computers? Dan is Impero Education Pro meer iets voor jullie. Dit is een on-premise product waar verschillende leerlingen na elkaar kunnen inloggen op dezelfde apparaten, met eigen of gedeelde accounts. Je neemt dit product per apparaat af. Deze software is ook handig voor het beheer en onderhoud van de computers.

Meer informatie?

Bekijk de onderstaande video om een algemene indruk van Impero Classroom te krijgen. Ook in deze brochure vind je meer informatie over de opties. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.


Je kunt Nederlandse ondertiteling aanzetten bij deze video (ga hiervoor naar de instellingen van de video).

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl