Licentie

Microsoft 365 A5 Security - Step-up

De Microsoft 365 A5 Security bundel (medewerkers) met extra beveiligingsmogelijkheden voor je omgeving neemt beheerders werk uit handen door automatisch te reageren op bedreigingen.

 • Automatische reactie op bedreigingen
 • Betreft de variant voor medewerkers
 • Extra beveiligingsmogelijkheden

Wat biedt de Microsoft 365 A5 Security bundel?

De Microsoft 365 A5 Security bundel biedt geavanceerde beveiligingsmogelijkheden bij verdachte situaties. De bundel biedt geavanceerde beveiligingsmogelijkheden bij verdachte situaties. Het automatisch reageren op bedreigingen en aanvallen, zoals phishing en Zero-Day Malware, scheelt de beheerder een hoop tijd! 

Inhoud van Microsoft 365 A5 Security

Microsoft 365 A5 Security bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Microsoft 365 A5 Security: 
  • Microsoft Defender for Office 365 Plan 2; Wees je bewust van ransomware. Met een test-phishing e-mail ontdek je waar de zwakke schakels zitten in je organisatie.
  • Azure AD Premium Plan 2 (ook als StudentUseBenefit beschikbaar);
   Automatische identiteitsbeveiliging die ervoor zorgt dat een gebruiker direct geblokkeerd wordt wanneer er ingelogd wordt vanuit verschillende landen.
  • Microsoft Defender for Cloud Apps; hiermee weer je onveilige apps en registreer je welke apps gebruikt worden door medewerkers.
  • Microsoft Defender for Identity; bewaakt en analyseert verdachte gebruikersactiviteiten.
  • Microsoft Defender for Endpoint Plan 2; een aanvulling op de Windows 10 Defender. Bedreigingen krijgen nog minder kans Defender werkt tevens op macOS.

Alle onderdelen van Microsoft 365 A5 Security:

Overige A5 upgrade opties

Er zijn nog meer A5 upgrade-mogelijkheden. Alle A5 varianten zie je op deze pagina in onze webwinkel.

Heb je hulp nodig? Onze Servicedesk staat voor je klaar! 

Medewerkers en leerlingen

Wanneer je de Microsoft 365 A5 Security bundel voor al je medewerkers afsluit, kun je de leerling-variant er kosteloos bij bestellen. Je betaalt jaarlijks licentiekosten per medewerker en voor leerlingen geldt er een gratis A5 student use benefit, mits voor alle medewerkers afgesloten (minimaal het aantal dat je bij de jaarregistratie hebt opgegeven).

Heb je minder medewerkers gelicentieerd dan het volledige aantal? Dan is het mogelijk de leerlingvariant tegen betaling voor leerlingen af te nemen. Neem in dat geval contact met ons op.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

Met Microsoft 365 A5 upgrade je de A3 licenties van medewerkers naar A5 licenties. Dit kan voor iedere medewerker die een A3 licentie heeft, maar ook voor een kleiner deel van je organisatie.

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.