Licentie

Exchange Online Archivering for Exchange Online

Met Office 365 Exchange Online Archivering geef je medewerkers toegang tot een eigen e-mailarchief.

  • 50 GB opslag per archief-postvak
  • Bescherm gegevens fysiek en digitaal
  • Geef medewerkers toegang tot een e-mail archief

Exchange Online Archivering: veilig en vertrouwd 

Exchange Online Archivering wordt gehost op servers van Microsoft. Zo host je archieven op de Microsoft-servers, zonder dat je de controle verliest. Gebruikers hebben vanuit Outlook en de webversie toegang tot gearchiveerde e-mail zonder een nieuwe gebruikersinterface te hoeven leren. 

Exchange Online Archivering is compatibel met Exchange Server 2016, 2013 en 2010. Daarnaast is Exchange Online Archivering beschikbaar als een invoegtoepassing voor mailboxen die online worden gehost.

Wil je uitgebreide informatie over Exchange Online Archivering, bezoek deze pagina.

Microsoft Online voorwaarden

Hier kun je de Microsoft Online Services Terms bekijken. Onder het kopje Online Services Terms (OST) klik je op Language en kies voor Dutch en klik vervolgens op download. Je hebt dan altijd de laatste versie van het document. Dit document wordt maandelijks geüpdatet. Voor eerdere versies klik je op de archived versions, kies je de taal en klik je op download.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft