Licentieoverzicht

Power Pages

Met Power Pages bouw je eenvoudig een website, ook als je geen programmeerkennis hebt. Heb je deze kennis wel? Dan kun je aan de slag met geavanceerdere websites.

  • Aan de slag zonder programmeerkennis
  • Bouw een basiswebsite via een wizard-sjabloon
  • Ook mogelijk om geavanceerde websites te bouwen

Microsoft Power Pages

Met Power Pages bouw je websites. Je kunt hier, net als bij alle andere producten uit het Power Platform, al mee beginnen zonder enige programmeerkennis. Een wizard-sjabloon helpt je op weg en na afloop heb je een eenvoudige website gemaakt. Gebruik de ontwerpstudio om je website vorm te geven of gebruik de sjabloonhub voor bestaande sjablonen die je kan aanpassen naar eigen wens.

Wil jij dieper de codering in of de website persoonlijk, op maat en/of geavanceerd maken? Dat is ook mogelijk, als je over de juiste kennis beschikt. Mét ontwikkelkennis ga je gewoon zelf met de codering aan de slag, die je op ieder moment kan bekijken en aanpassen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld iemand zonder kennis alvast iets laten bouwen, en ga je als ontwikkelaar hier later mee verder. Je hoeft dan niet helemaal opnieuw te beginnen met bouwen.

Microsoft Power Pages is vanuit Power Apps Portals doorontwikkeld tot een aparte tool. Het is het vijfde product binnen het Power Platform.

Hoe kun je deze licentie afnemen?

Dat kan:
  • per gebruikerscapaciteit
  • via pay as you go (PAYG) via Azure
Bekijk de uitgebreide uitleg over deze twee soorten afnames.
 

Meer informatie?

Lees de informatie over Power Pages op de website van Microsoft of lees deze blog. Wil je direct de diepte in of stapgewijs aan de slag? Bekijk dan alle Power Pages-documentatie. En zie ook de veelgestelde vragen.


Je kunt de volgende producten bestellen: