Licentie

Project Plan 5

Project Abonnement 5 is projectbeheer in de cloud (zowel online als op een desktopapplicatie) wanneer je strategisch en optimaliserend te werk wilt gaan.

  • Projectbeheer wanneer je strategisch te werk wilt gaan
  • Gebruik deze variant wanneer gebruikers meer mogelijkheden moeten hebben

Gebruik deze variant wanneer gebruikers meer mogelijkheden moeten hebben dan enkel taken aanmaken. Voor gebruikers die alleen taken hoeven in te zien en af te vinken is Project Online Essentials voldoende. Een gebruiker zonder Essentials zal alleen taken kunnen zien als read-only.  

De extra opties die je krijgt met Abonnement 5 ten opzichte van Abonnement 3 zijn: 

  • Portfolioselectie en -optimalisatie: Modelleer portfolioscenario’s om zo projectvoorstellen af te wegen tegen strategische factoren. 
  • Vraagbeheer: Registreer en evalueer projectideeën volgens een standaardproces. 
  • Resourceplanning en -beheer voor ondernemingen: Zie en vergelijk hoe bronnen in verschillende projecten worden gebruikt om toewijzingen te optimaliseren. 

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Project Professional - multidownload