Licentie

Project Professional - On-premises

Microsoft Project Professional (gebruiker) is een tool om projecten te plannen en vrijwel overal met anderen samen te werken.

  • Plan projecten
  • Werk vrijwel overal samen
  • Deze licentie sluit je af per gebruiker

Zelfstandig product of koppelen aan server

Project Professional kan worden gebruikt als zelfstandig product of kan aan een server worden gekoppeld. Project Professional bestaat onder meer uit een licentie voor client-toegang tot een projectserver.

Deze licentie sluit je af voor een aantal op te geven gebruikers. Je kunt zelf het aantal gebruikers invullen die gebruikmaken van de licentie.

Versie werkt niet samen met Office 365 ProPlus en Office 2019

Deze versie werkt niet samen met Office 365 ProPlus en Office 2019. Office 365 ProPlus en Office 2019 installeert je via een click-to-run principe. Visio en Project 2016 (downloads) werken daarentegen via Windows installer. Dit werkt helaas niet samen. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je de Office programma’s via Office 365 hebt, raden wij je aan de Online varianten van Visio en Project te bestellen en niet de 2016 on premise versies: Visio Online Plan 2 en/of Project Online Professional.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Project Professional - multidownload