Licentie

Teams Premium

Met Teams Premium kun je nóg sneller en veiliger met Teams werken.

  • Slimmer vergaderen met behulp van AI
  • Maak gebruik van gepersonaliseerde vergadersjablonen
  • Inclusief geavanceerdere vergaderbeveiliging

Wat kun je met Teams Premium?

Met Teams Premium breid je de 'standaard' Teams uit met extra functies en mogelijkheden, die helpen om vergaderingen te personaliseren en intelligenter te maken. Hiermee vergroot je de productiviteit en effecitivteit binnen je onderwijsinstelling. Daarnaast biedt Teams Premium diverse beheermogelijkheden en geavanceerde beveiliging. 

Gepersonaliseerde functies

In Teams Premium zitten allerlei opties voor aangepaste vergaderstijlen. Denk aan achtergronden in de eigen huisstijl wanneer een deelnemer de vergadering opent, of instellingen die passen bij een specifieke soort vergadering. Bijvoorbeeld een automatische opname van de vergadering of strenge instellingen voor wie de lobby kan omzeilen. Lees meer over:

Intelligente functies

Teams Premium biedt veel AI-mogelijkheden (kunstmatige intelligentie), waaronder:

Verbeterde bescherming

Extra beheermogelijkheden

Extra vergaderscenario’s

Meer informatie over Teams Premium

 

Veelgestelde vragen

Niet voor elke functionaliteit heeft iedereen een eigen Teams Premium licentie nodig. In sommige scenario’s is het voldoende om deze alleen voor de organisator aan te schaffen. Hoe dat precies zit, lees je in het overzicht van scenario's. Zo schaf je nooit te veel licenties aan. Let op: je hebt wel een basislicentie van Teams nodig. Deze zit standaard in het Microsoft 365 basispakket.

Teams Premium biedt extra functionaliteiten ten opzichte van de 'standaard' Teams. Bekijk het volledige overzicht van de verschillen op het gebied van vergaderingen, webinars, bescherming, reporting en virtuele afspraken.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft