Informatiebeveiliging

Inrichting en advies: Azure Active Directory

Azure Active Directory (AAD) is hét fundament van je Microsoft 365 omgeving. Hierin regel je alles voor gebruikers, groepen en de beveiliging. We denken graag mee met de inrichting en het onderhoud van je AAD.

Wil jij de omgeving van je Azure Active Directory goed en veilig inrichten? Dan moet de basis goed zijn. Wij denken graag mee over de inrichting en kijken naar processen bijvoorbeeld rondom het in- en uit dienst gaan van medewerkers of jaarovergangen. Mogen collega‚Äôs zich vanaf iedere locatie aanmelden? Of gelden er thuis andere beveiligingseisen? We denken met je mee en bespreken allerlei technische zaken waarvan je op de hoogte moet zijn. Denk aan:

  • Self-service voor wachtwoordherstel (SSPR)
  • Multi-Factor Authentication (MFA)
  • Licenties uitdelen op basis van groepen
  • Voorwaardelijke toegang

We geven je advies over de beste inrichting, maar kijken ook naar welke zaken noodzakelijk of wenselijk zijn. Samen stellen we deze zaken met je in of je geeft je netwerkleverancier hiervoor de opdracht.

Inrichting en advies van Azure Active Directory: wat levert het op?

Met de inrichting zorg je voor een gestructureerde en veilige omgeving waarin medewerkers, leerlingen, groepen en apparaten worden bijgehouden en onderhouden. Daarnaast weet je hoe je de omgeving beter beveiligt. Ook dat kunnen we samen activeren.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.