Informatiebeveiliging

Inrichting en advies: Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen: hiermee bespaar je als school of stichting (en als ouder) veel tijd, geld, moeite en papier. In onze webwinkel bieden wij verschillende oplossingen voor digitaal ondertekenen. Heb je hulp nodig bij de inrichting van een oplossing? Onze consultants verzorgen deze implementatie graag.

Rechtsgeldige handtekeningen

Formulieren printen, opsturen, ondertekenen, scannen, terugsturen; het invul- of ondertekenproces is vaak langdradig en duur. Al helemaal wanneer meerdere mensen het document moeten tekenen. De oplossing hiervoor? Digitaal ondertekenen! Hiermee ontvang je eenvoudig rechtsgeldige handtekeningen.

Advies over digitaal ondertekenen

Willen jullie als school, stichting of bestuur gebruikmaken van een oplossing voor digitaal ondertekenen? Tijdens een sessie behandelen onze consultants de verschillende functies en kijken ze samen met jou naar de implementatie en de adoptie van de oplossing. Zo wordt de software correct ge├»mplementeerd waardoor medewerkers er vervolgens goed mee kunnen werken. De consultants denken mee met het ondertekenbeleid binnen je organisatie en stellen de oplossing aan de hand daarvan in. Ook kunnen zij de netwerkbeheerder adviseren bij de technische inrichting. 

Na afloop hebben jullie een ingericht platform voor digitaal ondertekenen waarmee alle medewerkers met een licentie aan de slag kunnen. En weten jullie hoe je het product gebruikt!

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.