Informatiebeveiliging

Inrichting en advies: Zivver

Met Zivver kunnen scholen en besturen veilig mailen en bestanden delen. Zivver versleutelt de e-mailberichten en geeft waarschuwingen wanneer je gevoelige data mailt. Heb je hulp nodig bij de inrichting van Zivver in Outlook? Onze consultants verzorgen deze implementatie graag.

Voorkom datalekken 

Binnen scholen en besturen wordt veel gemaild en regelmatig gaat het om gevoelige informatie over leerlingen. Maar, regulier e-mailen is helaas niet volledig veilig en bovendien ontzettend kwetsbaar voor datalekken. Er kunnen flink wat dingen misgaan wanneer e-mails of bestanden bij de verkeerde personen terechtkomen. Zivver biedt diverse mogelijkheden die je helpen priv├ęgegevens en andere informatie te beschermen. 

Inrichting en advies Zivver: wat levert het op?

Willen jullie als school, stichting of bestuur gebruikmaken van Zivver? Tijdens een sessie behandelen onze consultants de verschillende functies en kijken ze samen met jou naar de implementatie en de adoptie van Zivver. Zo wordt de software correct ge├»mplementeerd waardoor medewerkers er vervolgens goed mee kunnen werken. De consultants denken mee met het mailbeleid binnen je organisatie en stellen Zivver aan de hand daarvan in. Ook kunnen zij de netwerkbeheerder adviseren bij de technische inrichting. 

Na afloop van de sessie: 

  • hebben jullie een ingerichte Zivver omgeving waarmee alle medewerkers met een licentie aan de slag kunnen;
  • weet je hoe je de software gebruikt;
  • weten beheerders hoe zij Zivver via de beheerportal beheren.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.