Microsoft 365 omgeving

Inrichting en advies: Bellen met Teams

Microsoft Teams is inmiddels niet meer weg te denken als tool voor online lesgeven, bellen, chatten en schermen delen. Maar wat veel onderwijsorganisaties niet weten, is dat Teams ook een vervanger kan zijn van je telefooncentrale. Samen met een aantal telefoonaanbieders denken we graag mee over de implementatie van Teams Telefonie.

Via de telefooncentrale kunnen medewerkers op school via een vast (bestaand) telefoonnummer uit- en inbellen. Maar hoe zorg je ervoor dat zij ook thuis of onderweg bereikbaar zijn via dit vaste nummer? Dat kan met Teams Telefonie. Samen met een aantal telefoonaanbieders denken we graag mee over hoe je Teams Telefonie implementeert. Ook kunnen we de projectleiding overnemen.

Inrichting en advies Bellen met Teams: wat levert het op?

Waarschijnlijk zijn je collega’s het al gewend om onderling te bellen via Teams. Met Teams Telefonie kun je de vaste telefoonnummers hieraan koppelen. Zo hoeven leerkrachten die ’s avonds een ouder willen bellen, dit niet te doen met hun privé-apparaat. Zij kunnen dan ook gewoon Teams gebruiken.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.