Microsoft 365 omgeving

Inrichting en advies: Intune

Als beheerder is het je taak de software en gegevens van leerkrachten en leerlingen te beveiligen en gebruikers eenvoudig toegang te bieden tot vele soorten apparaten. Zeker nu je steeds meer ziet dat iedere leerling een eigen apparaat tot zijn/haar beschikking krijgt. Met Intune (for Education), regel je dit. Een goede inrichting van het programma is een voorwaarde voor effectief beheer.

Intune is onderdeel van Microsoft 365. Met het programma configureer en beheer je heel eenvoudig, via een online platform, alle apparaten binnen de organisatie. Zo houd je de regie en kun je de apparaten ook op afstand beheren. 

Inrichting en advies van Intune: wat levert het op?

Onze consultants kunnen je ondersteunen bij de eerste inrichting van alle apparaten (pc’s, laptops, Macs, iPads en Android) op basis van de security- en privacyrichtlijnen van de school. Ze zullen op locatie een eerste basisinrichting maken en geven hierbij toelichting. Aan de hand van deze basaal ingerichte omgeving kan de ICT'er zelf het beheer verder uitvoeren.

Bekijk ook onze training Intune Manager.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.